Snak

Mere indhold efter annoncen

Internacional forventer bud på Damiao

man 6. aug 2012
Den brasilianske klub Internacional forventer stor interesse for stjerneangriberen Leandro Damiao. Der har været bud på ham i to år, siger træneren.

Læs hele nyheden her
Han kommer til at koste den pæne side af 300 mio. kr.
Mojn do!
300+ er der vel ingen der gider gi´ for ham
Ja angiveligt gav Spurs sommertransfervinduets første konkrete bud på ham på £12 mio.. Tilbagemeldingen var da også at han først ville kunne købes næste transfervindue og til en meeeget højere pris. 300 mio. kr. er nok ikke helt ved siden af. :-(
It is no use just winning, we have got to win well. - Bill Nicholson
fm12 vidunderet
★★★
manden er overvurderet..ser ham ikke engang nærme sig de 150 mio kr...han skal vist ud og bevise sit værd mere end hvad han har gjort lige foreløbig.
HVIS Modric skulle ryge afsted, så håber jeg at man vil kaste et bud efter Damiao og en ny midtbane á la Gylfi Sigurdsson. Selvfølgelig kun hvis ikke prisen på Damiao bliver alt for høj.
manden er overvurderet..ser ham ikke engang nærme sig de 150 mio kr...han skal vist ud og bevise sit værd mere end hvad han har gjort lige foreløbig

Han er en stor spiller, det er helt klart. Jeg er dog enig med dig i at han mangler international erfaring. han har været forrygende i brasilien, men der er også stor forskel på at spille i den brasilianske liga, i forhold til at spille i Premier league fx.
annonce