Snak

Mere indhold efter annoncen
det skulle man nok overveje med BIF også :-) Peter Schmeichel og Co havde jo ikke penge nok med tidligere.
- Valencia CF fan siden 2001 "one time a bat, always a bat"
Jeg elsker fodbold, men tænk på hvor stor nytte 13 milliader kunne udrette andre stederJa... du kunne vel bygge en kvart/halv storebæltsbro... Eller betale skat for Mærsk i 2008 (13 mia red.)... Men så rækker det jo heller ikke længere


Man kunne også hjælpe en masse mennesker med mad/penge til dagen og vejen. Beløbene er helt groteske, men det er der jo så meget der er. Det er nu stadig meget fornuftigt at sætte tingene i perspektiv engang imellem.

De penge gjorde større gavn andre steder, selvom jeg også gerne ser Glazer smidt på porten (sammen med dem der modtager alle de renter der er problemet)
DK: FCK GB: MAN U ES: BARCA IT: ROMA
Ja... Man kunne også sætte dem i banken og brødføde flere tusinde familier på renterne....

Men det sker jo nok heller ikke... Vi kan bare sætte os tilbage og grine af de store beløb som andre kaster omkring sig...
Man skal ikke slå græs, når man selv bor i en iglo...
Det er iøvrigt en misvisende overskrift. Man har jo ikke pengene, men planlægger at rejse dem. Der er temmelig stor forskel på om man rent faktisk har dem eller om man arbejder på at rejse dem.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Hvor må det være trist at være United fan :) Sorry to say it

Jeg håber det lykkes for fansene at opkøbe Manchester United, og så håber jeg også, at det lykkes for de fans at bibeholde deres løfte om at styre United i klubbens bedste interesse. Hvis dette sker, så vil United komme til at minde om Real Madrid og Barcelona, og det er vejen frem. Man kan kun håbe at det også sker for Inter, Chelsea, City osv. også.
Jeg håber ikke det kommer til at ske for Chelsea :)
Odense Boldklub Landsholdet
Rossing:

Hvordan er det nu lige at fansene har nogen form for indflydelse i Barca og Real?
Nick-lasen
Nej det er fordi din klub har en lorteklubkultur. Der var ikke brok da Chelsea og City blev købt. Men i de klubber med historie (United og LFC)har der været protester fra fans lige fra starten.
Selvfølgelig har jeg brillerne på.
De kom jo ikke med gigantiske underskud, som det er tilfældet med Glazers. Og vist nok også med Liverpools ejere.
Håber virkelig de får Glazer familien købt ud... De er ikke værdige ejere for en klub som Manchester United

Det fremhævede - de vil ikke være værdige for nogen klubber; få det nu endelig ikke til at lyde som om United er noget ekstra.
An der Nordseeküste, am plattdeutschen Strand Sind die Fische im Wasser und selten an Land
annonce