Snak

Mere indhold efter annoncen

Irriteret Mæhle: Har ikke fortjent bænkplads

tir 18. jun 2019

Joakim Mæhle er irriteret over, at han startede på bænken i Danmarks nederlag til Tyskland ved U21-EM. Læs hele nyheden her
NF har muligvis været nervøs for højresiden mod Tyskland da Robert Skov sjældent er til meget hjælp defensivt. Nissen var ok med fysisk igår. Men til de to sidste kampe synes jeg ikke der er tvivl om at Maehle skal starte for vi skal ud og vinde.
Silkeborg IF + VAR ud af Superligaen
Der er også for mange i starteren, som ikke har spillet fast på det sidste
Med svaghed for Liverpool, vil svarene nok være lidt farvede...
Der er sikkert mange argumenter for enten Mæhle eller Nissen, men unge mand... hold k... lad være med at dele din utilfredshed i pressen. Tal med træneren efter kampen!
Forstår frustrationen. Han er bedre en NK
Internazionale AaB
Vanvittig beslutning, men man bør holde det internt. Videre.
ja...han skal nok tænke sig om, og ikke få lavet en Daniel Wass allerede så tidligt i sin landsholdskarriere. Det er trænerens valg, og hvis man er utilfreds, så bør man tage den direkte med træneren og ikke i pressen. Det ender stort set aldrig godt.
Blev også lidt overrasket over at Nissen startede inde, men det er trods alt de 2 næste kampe, der skal vindes, selvom det bliver meget, meget svært, men så må man jo se om det er nok i sidste ende.


Virker til vi bare er med for oplevelsens skyld, ikke pga. performance.
Niels Frederiksen er inkompetent som landstræner. Nissen (og Ankersen) har bare ikke samme niveau som Mæhle og at vores kære U21 landstræner ikke kan se det, er dybt til grin. Vi skal her i Danmark til at lære at give vores unge meget meget lovende spillere tillid, i stedet for at satse på "dem de kender" .. Det er oldboys/børnehave fodbold logik og det skal altså til at stoppe - de bedste spillere skal spille og Mæhle er bedre end både Nissen og Ankersen.
Kan man ikke rykke RNK på venstre backen og så Mæhle ind på højre? "Mini" var ikke i nærheden af nogenlunde i går.
Og når du er på bænken er din opgave at vise dig som holdspiller derfra og støtte dem der spiller, - og ihvertfald slet ikke klynke til pressen på den måde.
Med sådan en indstilling, kan jeg love dig din karriere aldrig kommer i nærheden af noget ekstraordinært.
annonce