Snak

Mere indhold efter annoncen
Så er udtalelsen vist heller ikke værre, hvis man læser hele artiklen i stedet for kun overskriften. Spillere på bænken har selvfølgelig lov til at være skuffede over ikke at spiller, ellers kunne de ligeså godt tage på sommerferie.
Nissen var én af de få der kunne være sin indsats bekendt. Der er to kvalificerede på den plads, så prøv evt. at benytte én af dem på midtbanen i stedet, var et par blinde passagerer der....
Man kan forstå at Niels Frederiksen på nogle pladser må spille med spillere, der kommer med meget lidt spilletid fra deres klubber, fordi alternativerne er for dårlige, men på højreback med Mæhle virker det helt håbløst.
Og når du er på bænken er din opgave at vise dig som holdspiller derfra og støtte dem der spiller, - og ihvertfald slet ikke klynke til pressen på den måde.
Med sådan en indstilling, kan jeg love dig din karriere aldrig kommer i nærheden af noget ekstraordinært.


Prøv og læs artiklen i stedet for bare overskriften, så vi andre slipper for at læse malplacerede indlæg som dette.

Det er da også helt grotesk, at man kan have så meget succes i udlandet, spille fuldtid hver gang og være rygtet til forskellige storklubber uden at starte inde på U21. Jeg anerkender bestemt, at Nissen er en klassespiller, men når man ikke spiller, og ens konkurrent gør det så godt, som det er tilfældet, skaber det naturligvis uro. Skidt trænerdisposition
The one and only Alan Shearer.
#the legend:
Jeg læste selvfølgelig hvert et ord før jeg skrev her.
Hvad fik dig til at tro andet, siden du pludselig blev dommer over for hvilke indlæg der er malplacerede?
annonce