Snak

Mere indhold efter annoncen

Irriteret Mathias Jensen: Det er basic stuff i fodbold

Skrevet af bold
fre 23. sep 12:04

Mathias Jensen begræder Danmarks fejl mod Kroatien, og det irriterer ham særligt, at der ikke blev lukket af efter Christian Eriksens perlemål.Læs hele nyheden her
Skrevet af MGPsamba
...og hold da helt op hvor MJ var afventende ved Kroatiens 2.mål for dernæst at løbe rundt og rundt efter bolden lidt som sådan en art hund i et spil kegler:/
Jeg er ikke imponeret.
Skrevet af ivanhoe19
Enig ufatteligt at han er på landsholdet
Skrevet af Joker J
...og et virkeligt ringe indhop af MJ.
Skrevet af Derfor
Og hvorfor prøvede man ikke Billing i stedet for jensen ?? Jensen har fået mange chancer er er ganske enkelt ikke god nok
Skrevet af Lord Harrasmus
Mathias Jensen kunne udskiftes af samtlige danske midtbanespillere i Superligaen.
Skrevet af Kimbkristensen
Jeg må tilstå, at jeg ingen forståelse har for, at M.J overhovedet er på det landshold.
Jeg ved godt Hjulmand havde ham i FCN, og han gjorde det godt i suppen, men det er altså også suppen, ikke en stor liga. Han er IMO slet ikke god nok, i forhold til det spiller-materiale der kan gøres brug af på det danske landshold.
Casper Nielsen og Philip Billing ville være bedre at give indhop vil jeg mene.
Skrevet af Jul
Hvis Hjulmann udtager dårlige spillere, så må han være en dårlig træner.
Skrevet af MarinerP
Hjulmand er 100% biased af sin fortid i Nordsjælland, hvor hans tidligere proteger for chance på chance uanset hvor ringe de spiller. Gamle Olsen, var jo naturligvis også forudindtaget. Her var det spillere som tidligere havde vist duelighed og bakkede Olsen op 100%
Skrevet af grumblesnake
Jensen var ikke god efter han kom ind, men jeg synes heller ikke det giver mening at bruge Damsgaard, Jensen og Eriksen samtidig. De vil ofte de samme ting og det bliver derfor for meget boldflytteri når det vi havde brug for var en spiller der kunne tage løb i feltet eller stoppe omstillinger.

Det er jo ikke Jensen fejl at han bliver sat i en rolle der ikke passer ham særlig godt.
Det er jo også latterligt at høre at han slet ikke er god nok til landsholdet når han var en af de klart bedste spillere mod Østrig, hvor han netop hverken spillede sammen med Eriksen eller Damsgaard. Så hans største problem er i virkeligheden at han minder for meget om de andre. Ikke at han ikke er god nok.

Skrevet af Thbos
Han har god teknik, men får sjældent noget godt ud af det. Det gælder både for Brentford og landsholdet. Synes ikke at han er god nok til landsholdet i øjeblikket og det gælder også Braithwaite.
Skrevet af truk
Du har både ret og ikke ret. Enig i, at MJ ikke kan/skal være på banen samtidig med Eriksen. Men han er heller ikke god nok uden Eriksen. Han fylder for lidt og placerer sig forkert. I Brentfort blev de heller ikke brugt samtidigt. Ved ikke med Billing, han har heller ikke grebet chancen.
Skrevet af cloc
Jeg tænkte også Billing
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af fetaehhgodt
Jeg syntes mange af de indlæg der kritiserer ham er dybt uretfærdige.

Og nogle helt absurte det med at mange danske Superliga spillere ville kunnet gøre det bedre :-(

Jeg syntes faktisk han gør det rigtigt godt defensivt, noget han bliver nødt til at kunne i PL. Men ja han er ikke en hovedsagigt defensiv spiller. Hans forcer er i det offensive. Og tydeligt se en forbedring for det danske landshold da han kom ind. Han er en god boldspiller, der kan holde på bolden, og god pasningsspiller. Noget som vi bestemt havde brug for mod Kroatien.

Det er altid et valg. Skal man have nogle typer der kan arbejde sindsygt meget? Men samtidigt nogle der oftere smider bolden væk, så der skal løbes en masse ekstra grundet det ? Mod Kroatien var det svært at se hvilke typer der var bedst mod dem. Der næsten mene (nu bagklog) at mod Kroatien der ville vi få mest ud at satse på de mere tekniske typer. Også det der var bedst under VM i Rusland, hvor vi faktisk som eneste kamp under VM spillede en både god og flot kamp mod netop dem.
Skrevet af grumblesnake
@truk Jensen spillede faktisk et par kampe sammen med Eriksen i Brentford, hvor han faktisk gjorde det fint nok. Men det var også en mere klar rollefordeling. Jeg er enig i at han ofte har for lidt slutprodukt, men han har klart løftet sig i denne sæson og blevet stabil i sine præstationer.

Jeg synes ikke rigtigt at det er fair at sige at Billing ikke har grebet chancen, for dem synes jeg ikke rigtig han har fået. Jo han er spillet på den centrale midtbane mod Færøerne i en af Hjulmands første kampe, men det var på den centrale midtbane bagved Eriksen. Så har han fået 10 minutter mod Serbien og en halvleg som kantspiller mod Østrig. Lidt tilfældigt uden mulighed for at kunne gøre en forskel.
Der kan man sige at Højlund allerede har haft en langt bedre mulighed for at gribe chancen, da han rent faktisk blev brugt der hvor han har sine stærkeste kompetencer.
Skrevet af Jakla
Hjulmand sætter hold på baggrund af tidligere bedrifter. Det kommer vi ikke langt med.
annonce
0