Snak

Mere indhold efter annoncen
Spild af penge, ikke god nok heller. Ud med ham.
Fedt han er utilfreds, det skal man være som marginalspiller i FCK. Så må han jo bare steppe op hvis han vil ha mere spilletid. Tænker ikke det bliver nemmere for ham efter transfervinduet.
Jeg forstår Hans frustration.
Han spiller godt sammen med boldspillerne, og var med til at skabe chancer i efteråret. Og kæmper godt.

Men efter Diogo og Larsson kom er han røget ud - og mistet kampform.
De nye har virkelig fået lang snor...

Men dumt at gå til pressen, med mindre han har givet op, og vil væk....
Det kan vel kun betyde exit FCK - Kan til nød forstå når veletablerede spillere nogle gange lufter deres frustration, men det her er simpelthen en tand for dumt. Han er jo ikke i nærheden af en normal start 11 hos FCK, så det må få konsekvenser for ham det her,
Jamen Isak, du må jo bare være blandt de 11 bedste.
Så er jeg sikker på at du spiller.


Nu vælger Neestrup desværre sjældent de bedste hver gang, hvilket Peter Ankersen bevidnede og Jelert ude at position på venstrekanten. Falk på 6´eren også osv.

Isak er midtbane og skal selvfølgelig bruges derinde og ikke ude på kanten.
Hvis det er korrekt, at den unge mand har luftet sin utilfredshed offenligt, er det jo skøn lir ...
- Jeg har bevist, at jeg burde spille, når jeg spiller inde på midtbanen.


Han er bedst på midten og var god mod AGF, men han glemmer Lerager, Falk, Claesson, Haraldsson og Clem som alle i min optik har vist klart mere.
Fint med frustrationer men rigtig dårlig måde at håndtere dem på.

Nu vælger Neestrup desværre sjældent de bedste hver gang, hvilket Peter Ankersen bevidnede og Jelert ude at position på venstrekanten. Falk på 6´eren også osv.


Neestrups førsteprioritet er holdet, også selvom det ikke nødvendigvis er lig med de 11 bedste individer i truppen. Træthed og skader har ret ofte betydet at FCK har måtte omstrukturere. Men sjældent ligefrem? Næppe.

Ankersen som eksempel? Han blev hevet ind mod BIF i en situation hvor der vitterligt ikke var andre og var en af banens bedste. Jeg er som regel den sidste til at forsvare Ankersen, han har aldrig været min kop the, men ret skal være ret. Han kom tilbage af desperation, beviste at han kunne hjælpe med at tage nogle minutter, i første omgang så man overhoved kunne stille et forsvar, senere så man kunne hvile spillere bare engang imellem.
Han har fået rigeligt med chancer, men generelt har han bare ikke været særlig god.
Han er stadig ung, så hvis jeg var ham ville jeg knytte sylten offentligt, og i stedet kommunikere internt i forhold til hvad han kan forbedre.

Men hvis man kan få pengene nogenlunde hjem på ham, er det måske bedst bare at sende "superstjernen" videre.
20 år, Islænding, spiller i Nordens største klub, i bedste fald + middel, konkurrencen er benhård. Jeg må bare sige at det er totalt tonedøvt, så tag til en midterklub og få dig noget spilletid, og så kan du måske komme tilbage og kæmpe om en plads.
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
Det er, som mange skriver, totalt tonedøvt af Johannesson. Han dækker pladser, hvor konkurrencen er meget hård, og han er vel sjældent specielt overbevisende - i hvert fald fra de 7-10 kampe jeg har set med ham i denne sæson.

Det må være skuffende for FCK fans, hvor langt hans faktiske niveau er fra det, som PC og andre udskreg ham til, da man hentede ham. Jeg mindes en svensk journalist som ud fra Johannessons tid hos Norrköping kaldte ham et europæisk supertalent, som Norrköping havde håbet at få mere end 100 millioner for. PC kaldte ham vist også et af de største fem talenter i Skandinavien. Jeg ville være meget skuffet som FCK fan, for det ville overraske mig, hvis man kan få meget mere end 15 millioner for ham nu.

Jeg stikker nok hovedet ind i løvens hule her, men jeg mener, at det er endnu et af PC´s spredehagl, hvor man måske har manglet en decideret plan for spilleren. Generelt mener jeg, at det er en god strategi at hente de største skandinaviske talenter for FCK og investere penge i fremtiden på den måde, men det kommer til at hjemsøge dem, hvis der er for mange tilfælde som dette. Roony bliver formentlig heller ikke ved med at være tilfreds, hvis han ikke begynder at få fast spilletid i næste sæson. Jeg siger ikke, at det er et kæmpe problem nu, men det har været en løbende kritik af PC´s måde at handle på, at han skyder med spredehagl og lader til at mangle blikket for den enkelte spillers karriereplan og den overordnede trupsammensætning.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
annonce