Snak

Mere indhold efter annoncen

Isaksen håber på VM-plads: Har ikke talt med Hjulmand

Skrevet af bold
tir 8. nov 09:14

FC Midtjylland-kanten Gustav Isaksen fortæller, at han håber og drømmer om at komme med i Danmarks VM-trup, selv om han ikke har talt med Kasper Hjulmand.Læs hele nyheden her
Skrevet af Orlaj
Divesaksen... Ellers tak. Eller måske meget god ide, så kan vi få nogle tvivlsomme straffe
Skrevet af yeppes
Det står vel mellem Isaksen og Daramy, hvis der overhovedet er plads til en bobler. Kan ikke vurdere hvem af disse, som ville være mest velegnede - synes de er lidt på samme niveau. Ville hellere prioritere Billing, selvom han ikke spiller wing, eftersom vi allerede har 4, som kan spille wing (Damsgaard, Braithwaite, Lindstrøm og ASO)
Skrevet af JegErOfficieltTilbage
Isaksen med til VM, det tror jeg nu næppe. På grund af en god kamp mod lazio, er han blevet hypet op, som en spiller han slet ikke er! Det eneste han kan er at dive!
Zlatan er min gud
Skrevet af Simpel
Det ser svært ud for Isaksen, ligner Nørgård en målmand Poulsen Zanka og så står det mellem Daramy Dreyer , havde været klasse hvis han havde turde rive Ingvartsen eller tengsted op af hatten , de leverer jo for sindsygt.
Skrevet af Slettet(491019220911)
1 god kamp mod Lazio? Har du overhovedet set ham spille?
Skrevet af Konsulenten
Mener også der bør være plads til en prooven målscore alla Ingvartsen eller Tengstet

Skrevet af KennethF
Isaksen med til VM, det tror jeg nu næppe. På grund af en god kamp mod lazio, er han blevet hypet op, som en spiller han slet ikke er! Det eneste han kan er at dive!

At du åbenbart kun har set kampen mod Lazio, betyder jo altså ikke, at det er den eneste kamp, han har spillet godt i...

Jeg tror dog heller ikke, at han kommer med (denne gang).
Skrevet af grumblesnake
Der er altså ikke fordi at Tyskland står på den anden ende over Ingvartsen. Man har allerhøjst bemærket at han har scoret et par kampe i træk.
Ingvartsen er selvfølgelig et interessant navn fordi at han er en angriber der scorer mål i en top-5 liga og dem har vi ikke mange af.

Jeg ville vælge Odgaard over Ingvartsen da han er en alsidig angriber der kan gøre tingene på egen hånd.
Ingvartsen er dog en spiller Hjulmand har et langt større kendskab til, hvilket kan være en stor fordel.

Tengstedt er spændende, men han ville blive udfordret på et helt andet niveau end han er vandt til.
Skrevet af Shamran
Altså Hjulmand har kun udtaget 4 midtbanespillere indtil nu så jeg håber at mindst 3 og nok også de 4 er midtbanespillere og ikke i de 2 andre kæder ellers så kan vi hurtigt få problemer på midtbanen.

Der bør derfor kun være plads til en enkelt mere i angrebet og Isaksen skal prøve sig af i en større liga end lille bitte hygge nygge ligaen herhjemme før han er interessant for Hjulmand. Lazio kampen er hypet til uanede højder, men Lazio stillede med et forstærket B hold og udtalte efterfølgende at de klart havde undervurderet FCM og Isaksen har altså kun scoret 4 mål i den hjemlige liga, hvor han i flere kampe har svinget meget som eks. gårsdagens kamp hvor man havde en enestående mulighed for at hale ind på fører holdet.

Forskellen til Ingvartsen er at han i gennem flere sæsoner nu har vist sig som målscorer i en top 5 liga og også i denne sæson har scoret mål - det er der hvor Isaksen skal hen før han kan være relevant for landsholdet. Alle kan slå igennem i trygge rammer herhjemme - det er noget andet i en top 5 liga hvor konkurrencen er langt større i angrebet og forsvarsspillerne langt bedre.

Hjulmand som ny udsprungen politikker skal sige noget pænt om den hjemlige liga og spillerne der, men forhåbentligvis så udtager han spillere der har vist deres værd i langt stærkere ligaer end Suppen. Det er VM det her og ikke en eller anden talent turnering hvor suppe spillere kan prøves af så nej tak til både Daramy og Isaksen.
Skrevet af Kom nu lidt i gang
Så man kampen i går er det vel svar nok. Han kan ikke gøre noget som helst for Danmark til VM når han ikke kan gøre det mod en flok teenagere fra FCN, og det enda på hjemmebane og i et klima hvor han ikke kommer til at mangle luft.
Skrevet af a j o o b a
Desværre Isaksen. Men hvis du ikke havde spillet bold i et år ligesom Damsgaard, ville du have en chance
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af ØjnenePåBolden
Der må da være mindst 40 FCK/BIF stjerner og profiler, der skal med før Danmarks største talent.
Skrevet af anygivenday
Kommer ikke med, hvis det er sandt der ingen dialog har været er det omsonst at tro man udtages
Skrevet af MadsThomsen
Har Isaksen da sagt at han TROR, at han bliver udtaget?
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af klykke
Man bliver ikke udtaget til VM hvis man ikke har været med før, det er en selvfølge.


Rønnow, Nørgaard og Poulsen er sikre hvis de bliver klar jvf. Hjulmand selv.

Så er der to pladser. Billing og Skov? eller får vi Zanka eller Vestergaard med? Mit personlige gæt er Billing og Zanka.

4 centrale forsvare er for lidt og tyndt når vi spiller med 3 der. Og så har vi rigeligt med Kanter til at Skov kommer med. Zanka i bedre form end Vestergaard og Billing giver en anden dimension.
Skovs fordel er selvfølgelig hans spark og at han dækker venstre back evt. også.

Er midt banen ikke for tynd med kun Delayney, Højbjerg, Nørgaard, Erikesen og Jensen? Derfor jeg tror Billing også kommer med.
Skrevet af Meefa
Ikke god nok. Skal man tage en kant fra superligaen, med en pistol for panden, så tager jeg Dreyer!
Skrevet af Taco mix
Så man kampen i går er det vel svar nok. Han kan ikke gøre noget som helst for Danmark til VM når han ikke kan gøre det mod en flok teenagere fra FCN


Men spillere der præsterer mod Lyngby? Uhhhh det kan vi li´, ikke sandt?

Det er fandme sørgeligt at være vidne til denne "slåskamp" mellem fans der alle vil have lige præcis deres superligaspillere på holdet.

Der skal 2 med, og det er Corner og Wass. Slut. - Og det handler udelukkende om at de kender landsholdet, og det betyder noget.

Isaksen og Daramy kan passende komme med, hvis de kan klare cuttet til udlandet, ligesom Lindstrøm har gjort det.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Friland17
Havde håbet på Robert Skov fremfor Braithwaite og C Nielsen fremfor Mathias Jensen
Skrevet af Mazraoui
Han skal selvfølgelig ikke med!. Er yussuf skadet, så bør både Skov og Kjærgaard være foran. De sidste 5 pladser bør gå til rønnow, Bah, Billing, Nørgaard og yussuf. Det er heller ikke givet at han vil udtage 5 midstoppere som nogen påpeger. Tror vi kommer til at spille mere 4-3-4 igen, nu hvor Eriksen os er tilbage.
Skrevet af Taco mix
Havde håbet på Robert Skov fremfor Braithwaite og C Nielsen fremfor Mathias Jensen


Ja, sådanne 2 spillere der spiller fast i La Liga og Premier League kan vi sgu ikke bruge til noget.

Den ene lavede da en assist her i weekenden.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
annonce
0