Snak

Mere indhold efter annoncen

It's coming home: Her er Englands VM-trup

Skrevet af bold
tor 10. nov 14:06

Gareth Southgate har nu udtaget den engelske VM-trup, og han har blandt andet fundet plads til Harry Maguire og Kalvin Phillips. Spillere som Fikayo Tomori, Jadon Sancho og Joe Gomez er ikke med. Læs hele nyheden her
Skrevet af Flashp
Voldsomt overraskende med kun 3½ højreback i truppen.
Skrevet af Lezcano
Det er virkelig ikke et imponerende landshold. Max 1/8-finalerne for England
Skrevet af Bruger4321
Endnu en slutrunde. Endnu en fiasko til England
Skrevet af Mathews
Det er virkelig ikke et imponerende landshold. Max 1/8-finalerne for England

Det sagde man sjovt nok også forud for de to foregående turneringer, men det skal da ikke kunne afvises, at du får ret denne gang.

Ift. truppen er den imo. ikke dårligere på papiret, end hvad de andre landshold indtil videre har udtaget - med undtagelse af Frankrig og Brasilien. Heller ikke selvom England må undvære deres to bedste backs.
Skrevet af FatAsGragas
På papiret synes jeg også det er et vanvittigt godt hold. Men ligesom Frankrig har de problemer med at spille sammen.
Skrevet af Vincent Gigante
Ja, det er et frusterende landshold - fordi man sidder med fornemmelsen af, at en del spillere lever rigtig højt på deres navn - frem for nuværende form og præstationer.

Her tænker jeg bl.a. på:
- Eric Dier
- Harry Maguire
- Luke Shaw
- Jordan Henderson
- Jack Grealish
- Marcus Rashford
- Sterling - til dels.

- Er Dier et bedre valg end Guehi?
- Er Maguire en bedre spiller end Tomori?
- Har Shaw været bedre end Tyrick Mitchell?
- Har Grealish vist mere end Eze eller Bowen denne sæson?
- Er Rashford et bedre valg end Abraham?

Det er på papiret en af stærkeste og mest talenterede engelske trupper længe set. Den store hæmsko er Southgate, der har sine begrænsninger i den taktiske del. Og så, at man har taget så mange navne med - frem for de spillere, der sammenlagt udgør den bedste trup.
Edge lord
Skrevet af Tangopro
Hvad laver Conor i den trup - dårlig nok starter hos CFC... Hans tid skal nok komme, men det er ikke nu.
Skrevet af D.B.R. ©
Endnu en slutrunde. Endnu en fiasko til England

Som i de seneste to slutrunder, eller hvordan?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af TR1986
Hvis det bliver som forventet, så står England til at møde Frankrig i kvartfinalen og der tror jeg det bliver endestationen for dem. De har et udmærket hold og de nåede trods alt til semifinalen ved det seneste VM samt finalen ved det seneste EM. Men imod de største tror jeg de får problemer. De vandt ottendedelsfinalen imod Tyskland ved det seneste EM, men det var også på et fyldt Wembley foran deres hjemmetilskuere. I Qatar tror jeg det bliver anderledes.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Martinovic
England har gode wings og en central midt, men deres midterforsvar er skidt. På målmandsposten er de heller ikke i topklasse.
Mojn do!
Skrevet af Meefa
Gallagher er god, men ham over Ward-Prowse er latterligt. En midtbane med Bellingham og Rice er klasse og med Ward-Prowse og Phillips som backup ser det rigtig godt ud. Henderson er desværre bare fyld og er i mine øjne sidste skanse.
Coady over Tomori er også til grin.
Skrevet af corleone8000
Kraftedme latterligt at Tomori fra Milan ikke er udtaget !
Skrevet af Vladivostok
England har bare igen igen ikke bredden, enkelte rigtige gode spillere men ellers super overvurderet hele vejen rundt som sædvanligvis. deres talent udvikling lider under købe ligaen Premier League hvor udlandske navne tager alle pladserne
Skrevet af SønAfKlopp
Kraftedme latterligt at Tomori fra Milan ikke er udtaget !

Den samme Tomori, der blev kørt ud på røv og albuer på Stamford Bridge? Southgate er gammeldags og selv tidligere stopper. Han foretrækker Premier League stoppere fremfor udenlandske.
Journey hunters, not glory hunters. https://www.youtube.com/watch?v=3Y5RY9vhph0
Skrevet af report
its coming home i et hlavt århundrede nu uden at komme hjem. Iøvrigt er de engelske spillere de mest overvurderede nogensinde.
Skrevet af StoutPåStadion
Når I nævner at Joe Gomez blandt ikke er udtaget kunne I ligeså godt også ha skrevet at Carragher ikke er med, da han desværre ikke er blevet sin alder kvit.
Spurs / Tranmere / Fremad Amager "Elendigt" - Morten Bruun
Skrevet af MesutCazorla
Den samme Tomori, der blev kørt ud på røv og albuer på Stamford Bridge?

Jeg kommer simpelthen aldrig til at forstå, hvorfor nogle folk tror, at man kan henvise til én isoleret kamp og så tro, at det er et fældende argument, der påviser en spillers generelle niveau.

Forestil dig, hvis jeg brugte samme argument for en udtagelse og påstod Harvey Barnes skulle være udtaget, fordi han scorede mod Chelsea på Stamford Bridge; det jo slet ikke en gangbar argumentationsform - og da slet ikke, når truppen rummer Harry Maquire, der vel efterhånden er blevet kørt ud på røv og albuer i et par håndfulde kampe henover det seneste år.
Skrevet af Bikubesang
En fin trup, men England skal tilpasse sin spillestil til varmen.
Skrevet af Voss76
Never coming home…
Skrevet af fetaehhgodt
Flere snakker England ned.

Og korrekt at de i mange årtier med deres medier har snakket sig op og forventet sig som verdensmestre, for så blot at skuffe igen og igen.
Der mener jeg deres evner har været overdrevet.

Men de har haft nogle gode u hold for nogle år siden, samt ikke mindst flyttet sig utroligt meget taktisk så ikke overraskende de endte i finalen ved EM. Ja de havde hjemmebane plus andre fordele ved COVID-19.
Men med at have verdens suverænts stærkeste liga og trods alt mange engelske spillere der er vant til det niveau og inspiration fra alverdens bedste spillere og udenlandske trænere det afspejler sig også på deres landshold.

England har et rigtigt godt hold. Deres eneste svaghed er de her kæmpe forventninger de engelske medier har til dem. Men pt har de altså et hold hvis marginalerne flasker sig ( som det skal for alle selv Brasilien og Frankrig ) så kan de nå langt.
annonce
0