Snak

Mere indhold efter annoncen

Italien: Vil ikke tvinge spillerne til at knæle

man 21. jun 2021

Fem italienske spillere valgte at knæle i sympati med Black Lives Matter-bevægelsen før kampen mod Wales, men det italienske fodboldforbund vil ikke tvinge spillerne til at gøre det.Læs hele nyheden her
Det kan man ikke tvinge nogen til, hvilke andre krav kunne man ellers "tvinge" sine ansatte til…
Godt! håber det vil ende snart og alle vil se hvor korrupt den bevægelse er
Fin udmelding af det italienske forbund!

Godt! håber det vil ende snart og alle vil se hvor korrupt den bevægelse er


wow
Atletico. Dortmund. Atalanta. https://www.youtube.com/watch?v=9qo_3zSQD90&ab_channel=SVMM (Ilicic)
WTF - korrupt??? Det kan vel siges at være en gratis omgang, men budskabet er da supervigtigt og bevægelsen så langt fra korrupt, som noget kan være. Ved du mon hvad ordet betyder?
@VIF57 blandt at tage på sig den azurblå bluse, at følge fodbold regelværket osv.

Hvis ikke, jamen så kan man ikke spille for det italienske landshold.
Det er vel egentlig også det klogeste at gøre - ingen protest aktion er noget værd hvis det er tvunget at deltage.... så bliver det noget helt andet og det hedder propaganda.

Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Knæl for Qatar
Lad være med at knæle. Det er en glidebane. Hvis man knæler for Black Lives Matter-bevægelsen, kan man godt mene, at man burde knæle for f.eks. arbejderne i Qatar. Man kunne også i så fald argumentere for, at hvis man knæler for Black Lives Matter og arbejderne i Qatar, så burde man også knæle for f.eks. Palæstina. Hvis man knæler for Palæstina, så er der sandsynligvis en anden ting, som fodbolden burde vise sympati med. Man kan godt mene, at det er en smule sært, at det lige præcist er BLM, der bliver markeret, og ikke så meget andet i verden, som også er super vigtigt.

Med andre ord, så burde man have et princip om, at man slet ikke knæler, for ellers ender det virkelig med at blive et politisk tivoli, ligesom vi ser i lande som USA. Det kan godt være, at nogle af disse emner er vigtige, men vi skal passe på, at vi ikke får amerikanske tilstande, og derfor burde man principielt holde denne slags ting uden for fodbolden, i hvert fald uden for banen. Hvad spillerne gør i deres fritid interesserer mig ikke spor.
Stop de F.... politiske statements - det er sport
annonce