Snak

Mere indhold efter annoncen

Italien besejrede England i junglen

lør 14. jun 2014
Italien og England satte hinanden stævne i en massiv varme i regnskoven, og her viste sig Italien stærkest, da de vandt kampen i Gruppe D med 2-1 på mål af Claudio Marchisio og Mario Balotelli.

Læs hele nyheden her
50/50 kamp der kunne gå begge veje. Tror at vi så de to hold der går videre fra puljen her. Uruguay er alt for overvurderet og England bør ikke komme i problemer imod dem.

Sterling tørrede fuldstændig røv på Italiens forsvar.
[b]SønderjyskE[/b] [b]Spurs[/b] Sympatisør af Kolding IF COYS
England så godt nok brugt ud, nok pga. det hårde kampprogram i premier league. Flotte flotte mål i den her kamp. Italien ser farlige ud.
FC. København - siden Højers mål mod Linfield. Valencia CF. - Siden Claudio "El Piojo" López
2 hold der burde gå videre, flot kamp.

Dejligt med super indsats af LFC spillerne.
England ryger ud, de taber alle 3!
Grav ham ned
Åhh var så tæt på endnu en Pirlorgasme der!!

Godt start for Italien, så skal Costa Rica lige besejres og så nøjes vi med uafgjort mod Uruguay, så er vejen lagt for endnu en VM triumf!

Vil nu mene Italien var lige en tand bedre end England, men jeg er nok lidt biased.
Morten Bisgaard, fy for pokker du kan være en idiot at hører på.
Forza Bianconeri! Only one club, only one love La Vecchia Signora, to the day I die! http://www.youtube.com/watch?v=EQrQM_ZZAp8 LEGENDS!
Det så godt nok ud, som om det var en hård kamp. To omtrent lige gode hold, synes jeg. Måske var Italien en tand bedre, men jeg synes England har god ære af kampen.

Den sidste halve time var alle spillerne jo fuldstændigt ødelagt. Det er ikke et miljø til at skulle være bagud 2-1 og redde et point. Tough luck, England!
Italienerne er så snu og Pirlo er verdensklasse. Det der frispark på overliggeren var vanvittigt. Jeg havde ikke meget fidus til Italien inden i aften - og tror stadig ikke, at de kommer i nærheden af podiet i år - men de er fandme en flok kloge fodboldspillere. De vidste lige præcis, hvordan de skulle lukke ned for England og så kunne Pirlo ellers ligge og trylle på midten.

God kamp og fin dommerindsats (selvom det er ufatteligt, at Cahill ikke fik gult for sin tackling på Balotelli). Italien bør være videre til 1/8-dels finalerne med en sejr i aften og efter at have set de to andre hold i gruppen.
Barcelona since the days of Rivaldo Vítor Borba Ferreira.
Forza Italia
Hvor er Italien dog nedern at se paa, 10 mand bag midten, med en angriber som fisker..
A Liverbird upon my chest.. YNWA - Proud LFC Supporter.
Endnu en VM-skandale, ufatteligt at der skal bydes spillerne de forhold. Jeg synes godt, at man kunne se, at visse spillere havde spillet 50-60 kampe, for klimaet gjorde godt nok et indtog af dimensioner.


Men ok, det er vel også en af charmerne ved Brasilien, det er bare ikke et fodbold-vm værdigt.
Jeg har det med Arsenal, Barcelona, Bayern München og Brøndby, som Frankie Boyle har det med John Terry: https://www.youtube.com/watch?v=MOYfreJO7zs
annonce