Snak

Mere indhold efter annoncen
@Wise

Det er selvfølgelig rigtigt, det er EM i denne omgang!
Carefree fodboldfan siden '98
Uden hazard og med skadet de bruyne giver det mening at Italien vinder
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Hvor er det dog ærgerligt at skal belønnes når et helt hold spiller så usportsligt. Ren mafia mentalitet så snart et indkast går imod, så kastr man sig frådende over dommerne, og skuespil så pinligt at man tror det er løgn.
Italien virker simpelthen som en nation af snydere, der med glæde stjæler hvis de ikke kan få det de vil have på en ærlig facon.

Føj, hvor må man dog håbe, for fodboldens skyld, at de ryger ud i næste runde!
2012/2021/CFC/FullhamRoadSupporters
Ingen andre hold gør det… den skal man satme længere ud på landet med… Det her lugter af det sædvanlige Italiener had (i fodbold) det er jo i høj kurs i dette land og har været det i årtier… Det er jo morsomt når nogle så hepper på Spanien, som om end nogen var landsholdet der perfektionerede dette.

Zanetti4ever, tager du dig ikke snart gevaldigt sammen? Som en anden bruger også påpeger, så laver du ikke andet end at bashe England ved enhver given lejlighed, men så snart flere brugere herinde (og med god grund) sviner italienerne til for deres patetiske opførsel igår, så er vi ude i "italiener had". Håber selv du kan se, hvor sølle du fremstår.
https://www.youtube.com/watch?v=yTfpn_xsKhE&ab_channel=drummo86
Ciro Immobile - manden uden stolthed eller værdighed.

At lade sig falde ved en mindre kontakt og forsøge at gøre dommerne opmærksom på det ved at tilføje en smule dramatik, kan jeg sagtens leve med. At opføre sig som om man har fået benet skudt af, rullende og skrigende i smerte, lige indtil holdet har scoret, er bare usselt og er i den grad uværdigt for fodbold som helhed.

Jeg mener, helt oprigtigt, at UEFA burde stange en karantæne ud for sådan en omgang svanens død!
Randers FC - Selvfølgelig støtter man det lokale hold :)
Sebastin45. Italian har været KLART bedst. I puljen var de suveræne, mod Østrig spiller de under niveau, men skruer op for niveauet i forlænget. I går er de KLART bedst mod Belgien - et af de bedste hold i verden. Det er ikke uden grund, at stort set alle er enige med mig. Et fantastisk hold, og de klare favoritter nu. For fodboldens skyld håber jeg, at det mest offensive og teknisk bedste hold vinder EM. Det skulle da lige være Danmark, der måtte vinde over dem :-)
Mathews du sviner Zanetti og gør så helt det samme??? Alle italienere er patetiske. Flot. De filmer jo ikke i andre lande.
Italien var sublime i går. Det kan Immobiles film ikke lave om på.
AC2021. Det du skriver en helt håbløst, fordumsfuldt og grænseoverskridende. Mere er der ikke at sige til det. Det har intet med foldbold at gøre. Du er direkte pinlig.
Når selv Mølby nævner, at Italien er det bedste hold ved EM, må alle med små indre svinehunde tænke sig lidt om inden vi høre ord som mafia, en nation af snydere, de filmer alle spillere, de er patetiske mm. Erkend dog, hvad kommentatorne siger på både DR og Viaplay. Italien har spillet bedst. Niveauet herinde er simpelt hen pinligt lavt. Ja, Immobiles film var ikke pænt, men drop de generaliserende og grove generaliseringer. At hævde at film ikke finder sted andre steder er håbløst. Det er jo ikke ligefrem et helt italiensk hold, der filmer, mens andre nationer er engle. Tag jer sammen.
annonce