Snak

Mere indhold efter annoncen

Italien med historisk bedrift i åbningskamp

fre 11. jun 2021

Italien formåede fredag aften at slå Tyrkiet med hele 3-0, og det er første gang i landsholdets historie, at de har scoret tre mål i den samme EM-kamp.Læs hele nyheden her
Vel en lidt sørgelig rekord.
Lidt vildt, at det er første gang, det er sket for dem.
De har set virkelig skarpe ud i optakten, og en udmærket åbning på EM. Tror godt de kan gå hen og løbe med det hele.
De plejer jo at trille den rundt og lukke af ved 1-0. Ja og så er de jo mere et VM hold end EM.
@wtf AFC

De har vel et par takker bedre muligheder for at gøre det og gå hele vejen end vores egen landshold har, tænker jeg.

Muligvis har de haft en god optakt som vi desuden selv har haft. Men synes der skal mere end en 3-0 sejr over et overraskende sløjt Tyrkisk hold for at kunne spå om de virkelig kan gå hele vejen. Det er dog selvfølgelig muligt når Grækenland kunne løbe med det. Men mon dog alligevel.
AGF & FC Bayern, begge siden barnsben.
Italien vs Grækenland….. noget af en sammenligning.
@Balder24 Dejligt at VHS lever i bedste velgående
Jinxed88

Jeg er helt enig. Tyrkerne var godt nok ringe.
Det skal i hvert fald ikke være den 3-0 sejr over tyrkiet der gør at man udråber Italien til at være favoritter til trofæet.
Syntes til tidet at niveauet i kampen var meget lavt, fra begge mandskaber, det er selvfølgelig os en taktisk affære i sådan ren åbningskamp, men var overrasket over at niveauet til tidrr var så lavt.
Men italien er selvfølgelug nok større favorit end Danmark, trods alt. Italien er et meget godt bud på en champione, men blev ikke overbevist af det jeg så mod et utroligt dårligt tyrkisk hold.
^e-s

Ja præcis, det ville nu nok ikke være så smart at udråbe dem som nogen som kan tage titlen før nogen af de andre nationer har spillet deres første kampe. Frankrig, Belgien, England, Spanien, Tyskland og Portugal er før Italienerne i min bog. Men vinderen skal jo nok findes iblandt de nævnte. (Italien inkluderet) men at spå om hvem som tager den, er sgu svært.

Min personlige fidus er at en af de tre af Spanien, Portugal eller Tyskland nupper den. Men jeg vil heller ikke afskrive vores eget landshold, alt skal flaske sig, top præsenterer og have held med i det men synes stadigt der er en reel chance for at vi kunne gå hele vejen. Når jeg samlinger os med Italien så ved jeg selvfølgelig godt at Italien vil have en større mulighed for at vinde, men jeg føler faktisk at vores og deres landshold er meget på samme niveau.
AGF & FC Bayern, begge siden barnsben.
MEN Italien holdte nullet !
FORZA !
kimjen
Danmark har to gange scoret mindst 3 mål i en EM-slutrundekamp (straffesparkskonkurrencer fraregnet). Det var i 1984, hvor vi slog Jugoslavien 5-0 og Belgien 3-2.
annonce