Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg hader ordet “fortjent” i fodbold
Jeg synes, at dem, der er sure over ikke at have kvalificeret sig, heller ikke må komme med næste gang
Så må han vel også mene, at mesterholdene fra de europæiske ligaer skal være med ved Champions League i stedet for nummer 2-3-4 stykker fra de store ligaer.
Italien opfører sig sig som nogle tudefjæs. Hvorfor skulle de have særbehandling ?
Ingen andre der reagerer på at Bernardeschi udtaler at der er fire kontinentale turneringer. Mig bekendt er der da seks sådanne selvom nogle selvfølgelig er større end andre.

Jeg ville da også gerne have haft DK med ved VM i 1994, men nu om dage spiller selv de forsvarende verdensmestre jo kvalifikation (til forskel fra tidligere) og så burde de vel også inkluderes. Men næste gang kommer der jo (desværre) 48 hold med, så der er efterhånden ret gode chancer for diverse mestre for at være med ved VM.
De kunne også bare lade være at få spaghettiben.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Jeg synes alle hold skal med til vm.
Enig. Super-hyggelig idé.

... de, der er sure over ikke at have kvalificeret sig, må heller ikke komme med næste gang
Nemli´. Enig, ... vi gider dem ikke
Tja, jeg er sådan set enig med stort set alle kommentarer, som næsten alle beder ham tage en tudekiks :-).
Omvendt er tanken vel heller ikke helt dum, at de seks mestre fra “verdensdelene” er direkte kvalificeret, det bliver jo ikke Italien hver gang fra Europa. Så må man jo så også trække et land fra hver kvote fra hver “verdensdel”…..
Jeg er enig i at der er for få europæiske hold med. Hvis vm udvides til 48 hold bør halvdelen være europæiske.
Favorithold i DK: Vejen SF (Ja, vi spiller i Serie 2...). Favorithold i England: Tottenham. Italien: Milan. Norge: Rosenborg. Ellers er jeg helt neutral :)
jeg håber på et par hundrede lande til kommende slutrunder, hvorfor skal det være for dem der ved en fodbold er rund...Og det gør bold mongolerne i spaghetti land jo ikke, for så var de med. snup dog en kikse leg i badet og kom vidre
Fan af Randers FC og Liverpool FC
annonce