Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af sterhard
Der er ikke noget hvis. Næste slutrunde er med 48 hold, heraf 16 fra Europa.
Skrevet af Habana
Ja, hvis bare FIFA kunne komme videre, men de hænger jo fast i så meget skidt for nu at sige det pænt…
Skrevet af BryanFury
Ingen andre der reagerer på at Bernardeschi udtaler at der er fire kontinentale turneringer. Mig bekendt er der da seks sådanne selvom nogle selvfølgelig er større end andre.Generelt bare en gennemført idiotisk udtalelse, fra ende til anden.
Skrevet af frederik.nielsen
Thommo: Meget intelligent indspark du bidrager med her.!
Skrevet af JLS
Han har en pointe.. Måske ikke lige i den optik, at de kontinentale mestre, pr definition skal med.. Men måske skulle man ryste posen ift kvalifikation..

Det er jo ikke et rigtigt VM, uden verdens bedste nationer deltager.. Altså det er lidt tyndt, at "Timbuktu" kan deltage via en kvalifikation mod endnu mere sørgelige modstandere, og mange Europæiske og Sydamrikanske topnationer, kan ikke deltage, fordi de møder markant stærkere modstand i deres kvalifikation..

Jeg kan få øje på flere nationer, ikke blot ved dette VM, men generelt når der spilles VM, der ikke ville få "et eneste point" i en Europæisk kvalifikation.. Eller for den sags skyld, mange Europæiske nationer, der ikke deltager, men som ville smadre enhver kvalrække andre steder i verden..
Skrevet af BoldenRuller
Danmark var heller ikke med til VM´94. Det kan jeg ikke huske, at nogen som helst nogensinde brokkede sig over. Hvis man ikke kvalificerer sig, er man ikke god nok.
Skrevet af lotar
*Jeg kan få øje på flere nationer, ikke blot ved dette VM, men generelt når der spilles VM, der ikke ville få "et eneste point" i en Europæisk kvalifikation..*


For vi ser jo tydeligt Belgien , Tyskland, Danmark osv bare vade hen over de der nationer.
Fire år i fodbold er en evighed, så helt fair der er kval for alle hver gang (værterne undtaget)
Næstved Öster IF -- og magter bare ikke Barca's "Vi spiller det rigtige fodbold" attitude
annonce
0