Snak

Mere indhold efter annoncen

Italienere jagter Anderson: AGF kan tjene fint

Skrevet af bold
tor 30. jun 09:15

Flere klubber fra Italien viser ifølge bold.dk's oplysninger konkret interesse for Mikael Anderson, som kan blive en pæn overskudsforretning for AGF.Læs hele nyheden her
Skrevet af vitusgr
Ingen grund til at sælge ham med mindre vi får latterligt mange penge for ham. Han har jo stadig 4 år tilbage på kontrakten?
KSDH
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Hvis det er tilfældet må man bare gratulere for det vanvittigt gode agentarbejde.
Skrevet af ViRejserOs
Nej, især fordi han helt sikkert er en central del af projektet i klubben. Det vil være et hårdt slag at tage i en fase, hvor der virkelig skal genopbygges. Omvendt, så burde hans præstationer i AGF ikke ligefrem have øget hans værdi. Så hvis der kommer et bud på 25 mio. nu, tror jeg det vil være svært at sige nej. Har klubben (og ham) endnu en skidt sæson, vil hans pris nok falde ret markant.
Skrevet af TheUnitedWay
Alt under 40 mio er ligegyldigt. Får vi et bud i den størrelse så skal vi selvfølgelig sælge.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af JEGerUenig
Hvis det kun er bud omkring 20 syntes jeg bestemt ikke AGF skal hoppe på det salg.

At betale omkring 15 og sælge for 20 hvis det er en profil i klubben ville da være dumt alt for lidt profit for det kan svare sig...

Havde været en backup spiller eller på anden vis en spiller der ikke have en fremtid i klubben var det selvfølgelig udmærket.
Skrevet af Toon Toon!
Præcis, hvis de vil give 40 mio kan vi overveje det, men giver ingen mening kun at tjene håndører på så central en spiller.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Slettet(351118220707)
Sælg ham hvis prisen er god og hent så Gustav Mogensen hjem på fri transfer
Skrevet af Jaaja8000
Kunne godt se Anderson blive god under den nye træner, men når alt kommer til alt var han en kæmpe skuffelse i sidste sæson, ligesom resten af holdet. HVIS han var bedre ift. resten af vores midtbanespillere i seneste sæson, så var det godt nok minimalt. AGF skal godt nok have store nosser, hvis de afviser 20-25 mio for en 23-årig, som ikke har skilt sig særligt ud på et hold der var meget tæt på at rykke ned.. Med mindre Uwe ser ham som en meget central brik for holdet i den kommende sæson, mener jeg ikke vi skal tøve et sekund med at sælge for 20-25.
annonce
0