Snak

Mere indhold efter annoncen
lol spock...
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
@super8frank

At kalde chelsea svine uheldige for 3 år sidden mod barca er voldsom overdrivelse. Hvist var der et grimt tykt norsk æg der dummede sig til sidst, og iniestas mål kom også lige sent nok. Men et luck punch af essien og en parkeret bus var ca. det chelsea havde over 180 minutter i den runde.
Tremmel må snart have bevist for Laudrup at han skal være første valg på keeper posten. Laudrup står med 2 keepere i topklasse. Men Vorm virker bare ikke lige så sikker som Tremmel gør pt.
[b]SønderjyskE[/b] [b]Spurs[/b] Sympatisør af Kolding IF COYS
Godt spillet? Det er så latterligt at se hold komme og spille 11 mand bag bolden i 90 min. Chelsea begynd nu bare at gør det samme, det er åbenbart sådan man vinder fodbold.


Pas nu på med at svine Swansea for meget, når vi selv gjorde præcis det samme i Barcelona og München.

Swansea spillede klogt og udnyttede deres chancer. De kom for at få 0-0, og var så heldige, at Ivanovic sejlede rundt kampen igennem. Vi kunne sagtens have vundet, hvis Mata og Rami havde scoret, Bas mål var blevet godkendt som det burde og han var kommet ind før skandalen Torres, men sådan er fodbold nogle gange.

Der er en returkamp på Liberty, og Chelsea er langt fra ude endnu
Kæmpe plasticfan af Chelsea siden 1999. 190512 <3
Tak for det Ivano! 2 assists er sgu godt gået..
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Hvorfor er Chelsea fans ikke ligeglade med resultatet? Da Liverpool vandt sidste år var det en ubetydelig cup. Betyder den mere nu?
Vejle Boldklub Liverpool FC
"og når man har Bale så skal man vist bar lukke munden."


hahaha de sidste 3 gange Bale er blevet fældet er han blevet bortdømt.

Men man skal også være vågen for at se det... ;)
@Super8Frank

Jeg nævnte det fordi en anden chelsea fan brugte en vending som "verdens heldigste hold", det var måske lige i overkanten, så referede til jeres sejr sidste år hvor mange barca fans følte sig snydt og syntes Chelsea var max heldige over 2 kampe.
Jeg anerkender fuld ud at man vælger en taktik hvor man parker bussen, og håber på man kan forhindre det andet hold i at score, og håbe på at der falder et par chancer af man selv kan udnytte. Men når man har vundet CL på den måde sæsonen før, og så brokker sig over det når det bliver brugt mod en selv, så klinger den en anelse hult.

Og nej, det har intet med at det var barcelona det gik udover, det er mig evigt ligegyldigt, jeg er ikke barca fan - snare tværtimod.
"It´s like they were purpose built to be everyone´s second favourite side. Cool kit, very well run club these days, canny transfer after transfer, lovely style of play and to top it all off, they are managed by the dreamboat´s dreamboat -Mr Laudrup. They are sickeningly likeable!"

Skrevet af en bruger på guardian´s hjemmeside. Det kan man jo kun smile af!
Chelsea spillede en helt fin 1. halvleg og kom bagud på en fejl fra Ivanovic. I hele 2. halvleg var de ikke en trussel mod Swansea´s mål, og alligevel står den fede spanske tjener på sidelinien og foretager sig ingenting før end det 80. minut! Hvad tænker han på? Holdet er bagud 1-0, og der sker ikke noget. Han fortsætter på samme måde, som han gjorde i Liverpool og Inter. Allerede ved hans ansættelse sagde jeg, at han kun ville gøre det værre. Den mand er en skændsel for Chelsea. Han har rakket Chelsea og deres fans ned i en sådan grad, at han simpelthen ikke burde få adgang til Chelsea´s lokaler/områder. Indse nu at det var en fejl at ansætte ham og få ham væk så hurtigt som muligt. De trænere, der er internt hos Chelsea, kan sagtens klare jobbet frem til sommer. De har i hvert fald den rigtige Chelsea-ånd.

Og til alle os Chelsea-fans: Stop nu med at synge Champions of Europe. Vi er til grin i Europa, og den siddende ledelse i Chelsea gør ikke tingene lettere.
annonce