Snak

Mere indhold efter annoncen

Jørgensen om Roony: Gigantisk talent

man 21. feb 2022

Nicolai Jørgensen siger i Offside, at 16-årige Roony er et af de største talenter, han har set. Den garvede angriber fortæller, at han vil forsøge at dele ud af sine egne erfaringer til de unge spillere. Læs hele nyheden her
Men pas på med at give for mange råd. Ikke en prangende udlands karriere NJ fik. Men råd ift at blive en god superligaspiller kan han da få.
Fjols, topscorer og mester med Feyenoord, mester med FCK men du har opnået mere ik?
Mon ikke NJ har nok selvindsigt til at give råd ud fra både positive og dårlige oplevelser, når han er på 2 mands hånd med en medspiller..

Blackburn, Brøndby, Real Madrid + En lille svaghed for Newcastle udelukkende pga Shearer i sin tid. ......Shearer.....Sutton Wilcox Sherwood Batty Ripley Le Saux Hendry Peacock/Pearce Berg ..............Flowers
@tænkligeoverdet

Have du bare levet op til dit brugernavn, inden du skrev din ekstremt uintelligente kommentar.
'Jeg udtaler mig principielt ikke om dommere. Specielt ikke ham her.' - Richard Møller Nielsen Dejlig oplevelse, på trods af pindsvinet vandt. https://www.youtube.com/watch?v=ql0AmLp7juU&list=UUVZZ79wLFEG8H_WfIHyubdA
Hold da kaje. NJ lægger som han har redt, han får den opmærksomhed han selv har opsøgt.
Pacal

Hvordan har han da redt?
Chelsea FC
Rystende at ingen af værterne kan gennemskue at det er Thomas Delaney han henviser til i Sevilla
Prøver bold.dk at skabe giftige indlæg for derefter at suspendere bruger. Måske i skulle fortælle alt der har sammenhæng med denne udtalelse, fremfor at tage en lille bid af en times program. Også skørt i tager noget fra et tv-program og laver et mindre fyldestgørende artikel. Når i nu laver resumér af programmer, hvorfor ikke bare gennemgå hele programmet?

NJ gennemgår sin karriere og fortæller om hvorfor det måske gik galt i Leverkussen og hvad han havde svært ved. Det er udefra dette han vil hjælpe de unge, for som 16 årig aner man ikke hvad der er det rigtige og forkerte.
Forresten fik jeg mere respekt for NJ, som jeg altid har set som lidt arrogant. Synes han virkede ydmyg omkring sin karriere.
Da NJ var 16 fik han hvad der lignte var optakten til en kometkarriere i Bundesligaen, og må om nogen forstå de ting der påvirker hovedet i den alder.
Sælger gerne mesterskabet for at slippe af med Thorup den sinke !
annonce