Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(000735220311)
Jeg er bange fir, at de har sagt farvel til den forkerte, men det vil tiden vise.
Skrevet af Americano
Pep var uprøvet, Arteta var uprøvet.

Jeg er helt sikker på Neestrup bliver klasse, han har den rigtige profil til at styre FCK.
Skrevet af DenGodeTone
Det er dog en sindsyg lang kontrakt.

4 år :O

giv manden 1 år og se hvordan det går og forlæng så med ham?

hvad fanden vil de gøre hvis det ikke går godt? manden har jo ikke et vildt CV
Skrevet af Juniorx
Ansæt dog David som assistent. Til at sparke noget liv i kludende.

Alle er så tøre på østerbro :-)
Skrevet af tåfræser
Jeg er ikke i tvivl om at Neestrup er en dygtig træner, men hold nu op jeg syntes det stinker af manglende klasse
Skrevet af Jillionaire
Hvorfor er folk sådan efter Neestrup, han var da vist også under vingerne på Ståle før han røg til Viborg, han om nogen kan lave forandringer på det her hold. Jeg tror ikke altid Neestrup har været lige enig med JT om spillestil eller ændringerne deraf :)

Lad os se - Neestrup blev jo netop hentet hjem til FCK fordi han skulle tage over på et tidspunkt :)
Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af maleren1
Americano stop dig selv.Pep og arteta ligefrem🙈 så når den næste 17 årige får debut, skal han vel sammenlignes med Messi
Skrevet af Pep Guardiola
FCK skulle tage og hente Kent Nielsen. Han kan få materiale ud af alt og er en skarp træner.


Åh gud nej! Hverken formatet, personligheden eller spillestilen passer. Han er genial på de små hold der skal præstere over budget, han har aldrig vist noget som helst på et større hold. Svarer til Chelsea hentede Sam Alladyce eller Steve Bruce!
Hans personlighed er også alt for “nede på jorden” og ydmyg til FCKs personlighed. Og endelig kan man aldrig praktisere hans spillestil i FCK, har du set plænen i Parken!?
Skrevet af Tipzy
Ja, det skal han da :-)
Skrevet af Mazraoui
4 år til assistenten?!... PANIK! Siden Kvist’ indtog i FCK har de overtaget titlen som hele Danmarks galehus. De er selvfølgelig stadig DK’s største klub og måske også Skandinaviens, men det sejler jo fuldstændig!.
Skrevet af slej
Altså Kent Nielsen har jo den fordel at han har smugkigget på Ajax og lært. Men han er samtidig lidt af en vandrepokal i suppen, - uden tidligere succes.
Jeg synes osse at 4 år er for meget, Neestrp var sikkert hoppet på en kortere kontrakt, men nu er PC jo den næste, der ryger hvis medicinen ikke virker
Skrevet af 99Lupus
Det virker godt nok lidt overilet ikke lige at se ham an først.

Han er 34 år, har ingen international erfaring og blot én sæson som cheftræner - vel og mærke for et hold i 1. division. Dertil har han været en fast del af FCK´s trænergruppe under Thorup, og man risikerer vel at han bare fortsætter i samme spor som sin tidligere chef - som man så Henrik Jensen gøre i Midtjylland efter BH´s afgang.

Jeg havde godt nok forventet at man ville hive et stort internationalt navn ind, hvis Jess skulle fyres. Dette kan risikerer at gå rigtig galt for FCK nu. Spændende!
"Benfica ville ikke ende i Top8 i PL, Top4 i Bundes, Top6 i Serie A, Top5 i La Liga eller Top4 Ligue 1. I sin nuværende form også dårligere end Salzburg, Ajax, PSV, Porto og Sporting," - Leander, August 2022.
Skrevet af MistGoose
Pep var uprøvet, Arteta var uprøvet.

Det var Gary Neville og Pirlo også.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af Americano
Maleren

Hvor sammenligner jeg ham med de to? Jeg forstår bare ikke hvorfor folk er så bange for at men tager noget uprøvet ind hvis de har de berretigede kvaliteter.

Alt hvad jeg har hørt omkring Neestrup tyder på en super træner med stor taktisk kapacitet, hvilket man også så i hans korte periode i Viborg. Det lå derudover også til højrebenet at han en dag skulle overtage FCK.

Men vi kan jo bare komme tilbage hertil om et årstid, så vi kan se på hvem der skal lægge sig fladt ned og sige "Jeg tog fejl" :)
Skrevet af 99Lupus
Pep var uprøvet, Arteta var uprøvet

Arteta var så til gengæld flere år om at få Arsenal op i omdrejninger. For FCK´s skyld må man håbe, at han får hurtigere styr på sit mandskab - ellers ryger top 6.
"Benfica ville ikke ende i Top8 i PL, Top4 i Bundes, Top6 i Serie A, Top5 i La Liga eller Top4 Ligue 1. I sin nuværende form også dårligere end Salzburg, Ajax, PSV, Porto og Sporting," - Leander, August 2022.
Skrevet af bainaldo
Havde David Nielsen ikke været en mulighed ?
Skrevet af Tipzy
Nu var Viborg jo heller ikke et galehus på nogen måde. Der var en klar strategi oppefra og en ledelse der var professionelle på alle måder. Det ses jo også med de 2 trænere som har været i Viborg siden. Hvor meget af succesen der egentlig kommer fra selve cheftræneren kan i hvert fald debatteres.
Skrevet af MKilgallon
Spændende valg.. han skabte hele fundamentet Viborg præsterer på i øjeblikket.



Ja, SAMMEN med Fredberg
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af 2di
Fantastisk. Den helt rette mand til at vende skuden. En kæmpe vinder og en fremragende kommunikator.
Jeg er sikker på, det hele tiden har været planen at han skulle overtage efter Thorup, ellers havde han ikke forladt Viborg tilf ordel for assistent tjansen i FCK.
Skrevet af anygivenday
Oplært under Ståle, chef i Viborg med succes, assistent for JT - han er veluddannet og kender om nogen rammerne i FCK
annonce
0