Snak

Mere indhold efter annoncen
Det ville have været helt hen i vejret ikke at give Neestrup muligheden. Måske lidt vildt med en kontrakt til 2026, men på den anden side giver det nok både ham og truppen ro ifht. at han ikke bare er et midlertidigt fix, som kan smides på porten efter et par kampe.
Sidste jeg tjekkede var vi stadigvæk favoritter til at blive danske mestre, og det mener jeg også godt at vi kan blive. Det handler om os selv. Får vi først tingene til at køre, så er der ingen i Superligaen der kommer til at følge med. Men vi skal til og igang i hvert fald. Vi kunne passende slå AGF, FCN, BIF og FCM i de næste 4 kampe, så skal vi nok være med helt fremme igen
Vi kunne passende slå AGF, FCN, BIF og FCM i de næste 4 kampe, så skal vi nok være med helt fremme igen


Det er da bestemt en mulighed, men så kræver det jo jeres problemer er væk med et trylleslag. Det spil I har vist ind til videre i sæsonen er det jo helt sort at tro det bliver til 4 sejre i de kampe.
Spændende valg.. han skabte hele fundamentet Viborg præsterer på i øjeblikket.


Jeg syntes også Fredberg burde få noget mere kredit for det der sker i Viborg for tiden.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Altså Kent Nielsen har jo den fordel at han har smugkigget på Ajax og lært. Men han er samtidig lidt af en vandrepokal i suppen, - uden tidligere succes.

Mon ikke AaB mener Kent var en succes. Han skaffede dem trods alt et DM.
Kompis

Lad os se. 3 af kampene er trods alt i Parken - det kan jo være at man kan få skrabet nok point sammen i disse kampe, og egentlig resten af efteråret, således at man måske er 5-6 point fra 1 pladsen inden foråret. Det må være minimumskravet, og så kan alt ske. Som jeg lige kan se det, så har FCK ikke det værste program i SL efter jul, og i mesterskabsspillet kan tingene rykke sig rundt hurtigt.
Men det klart, toget kører nu...
Må jeg minde om, at Kent ikke var en succés i Brøndby.

Eller i OB.
Men han har gjort det godt i SIF.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Man kunne lige give manden en chance, inden dommedag indtræffer.

Kan han heller ikke få truppen til at spille, kan PC ikke længere gemme sig.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Mon ikke AaB mener Kent var en succes. Han skaffede dem trods alt et DM.


Og pokaltitel i samme sæson. Vi mener han var en ganske pæn succes heroppe...

Det bliver da interessant at se hvad Neestrup indeholder, det er i hvert fald et modigt valg. Han havde succes i Viborg, jovist, men det har hans to efterfølgere jo også haft. Kan en træner på så kort tid som han trods alt var i klubben, skabe så stærkt et fundament at ikke bare hans efterfølger, men også en helt ny træner udefra har kunnet leve højt på det? Jeg tvivler lidt, og Jacob Friis har jo større succes med holdet end Neestrup nogensinde havde.

Hvis han er så dygtig som det tit fremstår, skal han naturligvis være træner i FCK, som han jo kender ud og ind, det er logisk. Så det er på mange måder et oplagt valg, men et sats er det da helt sikkert, fremfor at hente et etableret og erfarent navn. Men det man håber på er naturligvis at skabe en "ny Ståle", som jo også kom fra noget der ligner Neestrups forløb.

.
det er da helt uforståeligt, men fedt de vælger en der har været medansvarlig for den nuværende situation, alternativt været illoyal overfor Thorup


Ja det er de to eneste muligheder og han er den første assistent der er blevet forfremmet, kom dummere. Du kan ikke bare skabe et faktum baseret på en præmis du selv opdigter. Du aner ikke om han har været loyal eller illoyal, du ved ikke hvor meget han har sat retningen men du er alligevel klar med to negativt ladede konklusioner.

Han kan sagtens have sine egne ideer, tanker og planer men som han ikke har kunne føre ud fordi han ikke havde det overordnede ansvar. Det er set utallige gange at en assistent træner overtager og retningen skifter, men at inddrage det i din “analyse” passer ikke ind og derfor griber du til definitive konklusioner, uden belæg. Du aner ikke hvad han kan eller hvad han har bidraget med i FCK men konkluderer alligevel.
Kun tumper udtaler sig definitivt om ting de ikke ved noget som helst om. Din agenda er ligeså åbenlys som den er ubegavet.
annonce