Snak

Mere indhold efter annoncen

Jacobs: Kan ikke nyde en sejr

Skrevet af bold
ons 29. aug 2012
FC Københavns træner Ariël Jacos, kan ikke nyde en sejr, mens et nederlag kan nage den rutinerede belgier i mange dage.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Mr.Al
Der er givetvis en del retorik, men hvis det er din største svaghed, så er jeg sgu meget godt tilfreds Ariel.
FCK Gunners Hammarby IF
Skrevet af finnsta
Han er da et skvat at høre på. Aldrig har vi haft en Superligatræner der er så glad for at høre sig selv tale..
Skrevet af Maleman
Han er da et skvat at høre på. Aldrig har vi haft en Superligatræner der er så glad for at høre sig selv tale..

han er så en af de eneste trænere der taler lige fra hoften..
Jeg synes det fantastisk at vi har en træner der igen "som ståle" sagde det koldt og kontant!

hvis du bedre kan lig en "normal træner" som altid siger de samme ting og ikke kommer med noget relevant, plus står og griner hånligt af journalisten mens har stiller spørgsmål. Tja jeg fortrækker Jacobs typen!
FC København 150 kampe, 82 mål!
Skrevet af oliver34
Skvat eller ej - han giver helt klart superligaen mere kulør!

Personligt synes jeg ikke at han er et skvat. FCK har gjort det klogt ved at ansætte en fyr med den erfaring og tilgang til spillet.
AGF :-)
Skrevet af Lars91
Må da også sige at Jacobs er en frisk pust i dansk fodbold. På den gode måde.

Man kan sige det er ærgeligt for ham, hvis det virkelig er 100% sandt. Men det måske også det der er med til at gøre ham til en god træner.
Skrevet af finnsta
Jeg synes hverken han virker særlig sympatisk eller fornuftigt at høre på. Men man er sikker på at få en kommentar fra ham...
Skrevet af Kipvits
Du sku da for dum at høre på Finn. Jeg gætter på misundelse har sin del af æren ? Ariel er en fantastisk træner, det var lidt af et scoop af FCK at signe ham. Han har på meget kort tid forvandlet et ellers modløst, fantasiberøvet mandskab, og står nu med chancen for chl. Det var der ingen der havde regnet med FCK ville kunne, for bare 2 mdr siden.

All hail the great Ariel Jacobs !
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Al
Det minder mig om et interview med Thierry Henry for mange år siden, hvor han også berettede om noget lignende. Han er blevet opdraget til aldrig at være tilfreds, hvilket gør at han netop også har svært ved at nyde succes, men snarere se frem ad.
Skrevet af Iznogoodenator
Men man er sikker på at få en kommentar fra ham...


Det er nok også en grund til man har valgt en træner som Jacobs. Træneren i en topklub er en vigtig offentlig person, der skal stille sig op i pressen og begå sig der.

Af danske trænere er Troels Bech vel en af dem der kommer tættest på, men Ove Pedersen og Peter Sørensen er lidt af samme støbning.
Skrevet af schmede
Nu går jeg ikke ud fra at du er FCK´er, så det er muligvis derfor at du ikke er begejstret. Ariel er den bedste signing FCK har gjort siden Ståle forlod klubben.

Han er kontant, han ved præcis hvad han vil, han er dygtig taktisk, han er ikke bleg for at kritisere, han er dygtig til at motivere, og han har alle spillernes respekt, og så er der ikke så meget mere at ønske sig...

Og at hans svarer på, hvad diverse journalister spørger ham om, eller hvad Bold.dk vælger at poste videre fra FCK´s egne medier, er vel ikke noget han selv er skyld i, eller noget som gør ham specielt selvfed?

En mand, der bruger sin første del, af hans tid i et nyt land og en ny by, med at cykle rundt, for at lære byen, menneskene og kulturen i KBH at kende, er da en mand, der i den grad er nede på jorden.
Skrevet af nevil
JEG vil håbe at den gode FCK træner for de 3 første sygedage efter søndag i odense, man har da lov at håbe .
en rigtig fan er sur når hans hjertehold taber og har altid styr på hvornår de spiller
Skrevet af finnsta
Flot at du forguder manden efter 5-10 kampe.. Du må ikke glemme at i har hevet 2 måske 3 superligasejre i de døende minutter.. Det kan ikke fortsætte..
Skrevet af Vickovich
"Efter nederlag mod SønderjyskE udtalte træner Auri Skarbalius, at man skal huske, at det kun er fodbold."

ha ha ha

Der er godt nok forskel på seriøsiteten i de 2 klubber efterhånden :-)
Skrevet af Hovedstaden
Flot at du forguder manden efter 5-10 kampe.. Du må ikke glemme at i har hevet 2 måske 3 superligasejre i de døende minutter.. Det kan ikke fortsætte..


Mere imponerende at du ikke kan se den forvandling der er sket i truppen, siden han kom til.
Alle andre kan godt se det.

At de har hevet 2 sejre i slut minutterne mod mod FCM og Randers (2 kampe) skal da i lige høj så grad ses som udslag af et hold med vindermentalitet.
Bagud med 2 og med 10 mand mod FCM, og så alligevel vende det, er mere end blot held.
Det samme i Randers i lørdags, jeg bed mærke i at FCK ikke stillede sig tilfredse med at have udlignet i overtiden, men gik efter et sejrsmål. De 2 kampe og kampen i Brugge, er et udslag af en vindermentalitet, som holdet ikke besad inden sommerferien.
København, plastik, latté, arrogance, og dommerhjælp siden 1994.
Skrevet af heptr
Der er sgu da noget galt i roen på en hvis man ikke kan nyde en sejr. Og får sygdomslignende symptomer efter et nederlag.
Skrevet af SPinUSA
Egentligt meget sympatisk og inspirerende at manden bliver ved med at arbejde fremad og med forbedringer fremfor at fokusere paa sejren... Naar det saa er sagt saa ser det da umiddelbart ud som om han er rimeligt gejlet op over sejren i Brugge: http://www.youtube.com/w…-ECOGj2RrNA

...saa mon ikke der er lidt spin over det...?

Desuden ville det da vaere lidt svaert at motivere sig til at gaa paa arbejde i en konkurrence sport, hvis man ikke holdt af at vinde!
Skrevet af MrHeX
Hold da kæft en trist mand, der ikke kan glæde sig med sine spillere - sikken en trist tilværelse manden må ha.
EfB - de rigtige striber på den rigtige vestegn!!!
annonce
0