Snak

Mere indhold efter annoncen

Jakob P: Landsholdstur er en gylden mulighed

ons 13. dec 2017
Jakob Poulsen er glad for at være med på landsholdets tur til Abu Dhabi i januar, og han ser det som en gylden mulighed for at vise sig frem.

Læs hele nyheden her
Skal Jakob Poulsen med til VM? Nej, mener jeg.

Mike Jensen, Lukas Lerager, Pierre-Emile Højbjeg og Michael Krohn-Dehli er alle (på nær sidstnævnte, som til gengæld dagligt spiller på langt højere niveau end Poulsen) yngre kræfter. Poulsen har haft en flot karriere, og jeg tager hatten af for, at han i en alder af 34 kan være Suppens bedste midtbanespiller, men han har haft sin tid på landsholdet, og jeg mener, at vi skal sigte højere.
Chelsea siden 2002, Manchester City siden 2007, Paris Saint-Germain siden 2010 & Newcastle siden 2020.
Så er det Kvist han skal slå af og om man kan lide Kvist eller ej, var han godt nok vigtig imod Irland!
FC Købehavn fan Vild med data-basseret tilgang til Fodbold Transferslader addict
Hvis han kommer med bliver det nok som et af de sidste mandater uden spilletid og så kan man lige så godt tage en af de helt unge som Lerager eller Rasmussen i Tyskland og lade dem snuse til atmosfæren.
Lidt lige som man gjorde med Eriksen i sin tid.
Slap nu af alle sammen - han mener at det er en gylden mulighed for at finde et ordentligt plejehjem under varme himmelstrøg!!

Selvfølgelig skal han ikke med til VM - de yderste mandater - som han evt vil få - bør klart gå til fremtidens unge som Nørh, Pierre Emile, Duelund osv og ikke en spiller der snart er udbrændt og færdig.
Kvist udfylder en rolle, jeg ikke tror Poulsen ville kunne. De er 2 forskellige spiller. Poulsen spiller bedre for tiden end Kvist men han kan ikke gøre de samme ting som Kvist med at lukke huller osv. Så godt som han gør
Det handler jo om at have nogen med der har prøvet det før, som kan hjælpe de andre spillere både på og uden for banen. Som det ser ud nu er der kun 3 spillere i den nuværende trup som har været til VM før. Her kan det have stor værdi at have en som Poulsen med, og så er han jo langt bedre end Kvist lige for tiden. Selv om de ikke udfylder helt samme roller, så spiller de samme position. Men lad os se hvordan han gør det for ligalandsholdet først.
Tror ikke der er fribilletter til VM. Det er selvfølgelig udmærket at rangere Mike og Dehli over Jacob Poulsen, men så skal det da være fordi de 2 hæver deres niveau markant og JP går helt i stå. Lerager kender jeg ikke meget til og det er selvfølgelig glædeligt Højbjerg er begyndt at spille kampe igen. Synes ikke de 4 nævnte er oplagte foran JP.
Christian Nørgård er en meget dygtig 6´er og det er vel ikke helt JPs rolle?
Der er da absolut lang vej til VM for Poulsen, men det vil da være skørt ikke at tage de bedste med til VM, uanset om de er 18, 20 eller 34.
annonce