Snak

Mere indhold efter annoncen

Jakob P. om VFF-skifte: Blevet kaldt lille 'rotte'

tor 18. mar 2021

Den tidligere FC Midtjylland-anfører Jakob Poulsen er blevet ansat hos rivalerne Viborg FF, og det har ikke været lige populært hos alle FCM-fans, fortæller Poulsen.Læs hele nyheden her
Det er efterhånden et problem at så mange mennesker misforstår friheden og muligheden til at ytre sig med, at tro de har en eller anden forbandet ret og krav til at give sin mening med.

Jeg forstår følelsen, jeg er Brøndby fan, og jeg var og er såret af Kamil, og han får da røg på stadion, men skulle jeg støde ind i ham på gaden, ville jeg da aldrig sige noget.

Får man det bedre af det?
Part of the journey is the end.
sjovt at man vælger et billede af ham hvor han faktisk ligner en lille smule en rotte. on topic fodbold er følelser, men træk vejret inden du sviner andre folk til personligt.
Mon ikke det er meget få tosser der er efter JP. Jeg synes da i hans sidste tid i FCM, hvor han blev sat ud på et sidespor, at FCM fans bakkede op om JP.
Det mest ironiske er jo at fodbold fans kan være nogen af de værste hyklere ever....der er flere der er skiftet fra Viborg til fcm og blevet klart jeg ved ikke hvad..:Frandsen fik væltet hans hegn....Christopher Poulsen ville få hans familie slået i.... men går det den anden vej som det netop har gjort med Lars Friis og Jakob Poulsen så er de selvsamme folk som har stået skulder ved skulder og stået og råbt at Christopher famile skal slåes i.... dem der hylder hele VFF staben for de to signinger fordi vi ligger til oprykning. Det er så komisk og så primitivt at det får smilet frem...
FCM kunne jo ikke bruge ham som træner, så jeg har svært ved at se hvad problemet skulle være
Jeg har det fint med at JP får job hos VFF, men jeg så da hellere, at det var til en anden klub, men come on, de har tilbudt ham et spændende job og det har han accepteret, hvis FCM ikke har tilbudt ham et job, er det spillets regler! Held og lykke til ham :)
Liverpool FC FC Muuuhdtjylland BVB 09

Jacob Poulsen er bare for sej. Håber han får kæmpesucces!
FCM kunne jo ikke bruge ham som træner, så jeg har svært ved at se hvad problemet skulle være

Skal vi nu ikke bare én gang for alle slå fast, at JP fik tilbudt et job i FCM, da hans niveau dalede så meget, at han ikke kunne være med længere? Men dette tilbud ønskede han ikke at tage imod, da han hellere ville fortsætte med at spille. Efterfølgende har han haft travlt med at tude i pressen, og både journalister og andre klubbers fans har grebet den med kyshånd.

JP havde ekstrem stor betydning for FCM de år, hvor man gik fra at være potentiel bronzehold til at være en af mesterskabsfavoritterne. Og Poulsen har stadig en stor stjerne hos, et slag på tasken, 90% af FCMs fans. Langt hovedparten ønsker ham held og lykke i jobbet i Viborg, men der er en lille klike af hjernedøde idioter, der ønsker ham det værste. En skrev f.eks i en debattråd: “Håber han kører galt og bliver smadret...”.

Personligt hører jeg til den gruppe, der er JP dybt taknemmelig over hans betydning for FCM og ønsker ham alt det bedste. Men jeg gider simpelthen ikke høre mere tuderi over, at han er blevet dårligt behandlet i FCM.
Enhver hund har sin dag... i dag er bare ikke din, hund!!! (citat Toby Keith)
Det sjoveste i artiklen er naturligvis at Viborg FF og Ikast-Herning er rivaler. Super interessant for alle i og omkring Heden, hvor kun sponsorer og landmænd kommer på stadion.
Det sjoveste i artiklen er naturligvis at Viborg FF og Ikast-Herning er rivaler. Super interessant for alle i og omkring Heden, hvor kun sponsorer og landmænd kommer på stadion.

Nej, det allersjoveste er, at tomhjernede tåber som dig, har så ondt i røven af, at FCM har været den dominerende klub i dansk fodbold de senere år, at du føler dig forpligtet til at komme med gadedrenge-kommentarer om noget, du tydeligvis ikke aner en hujende fis om. Kravl du bare ned i dit hul igen!
Enhver hund har sin dag... i dag er bare ikke din, hund!!! (citat Toby Keith)
annonce