Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg synes vi har brug for en udtalelse fra Vihad ;)

Ot: tænker det er et scoop for gode gamle Viborg.
Nogle mennesker er bare tåkrummende pinlige. Online medier er tilsyneladende ikke for alle. Og så er der brugere som Gulf på forrige side...
NP er Suppens bedste 6'er!
Det er da meget sjov læsning fra sådan en som Gulf :-). Så ved man at klubben betyder noget for andre end dem der holder med klubben.

Ellers er jeg enig med en anden bruger. Jakob skal stoppe med at tude i pressen over at han blev uretfærdigt behandlet i FCM. Han kunne bare have takket ja til jobbet i stedet for at tage til udlandet og floppe for vildt.
Nu har han så accepteret et job i Viborg, en klub jeg ved gud ikke ser som noget særligt, så fred være med det.
Men efter alt hans flæberi i pressen om hvordan han er blevet behandlet af FCM, så er han helt sikkert en faldende stjerne i min bog. Der er MANGE der står før ham i legende bogen efter den tuden!
Jeg kan da godt forstå man holder med en klub, men han blev da uanstændigt behandlet i FCM uanset hvordan man vender og drejer det: Problemet var jo ikke at træneren ikke længere gad at bruge en gammel mand, problemet var jo at han var anfører og ikke havde fået en skid at vide, samt han var en af FCMs bedste spillere sæsonen før. Så meget falder man altså heller ikke i niveau over en måneds tid udenfor træningsbanen.

I bund og grund var det hele jo en gang amatørcirkus fra FCMs side som virksomhed, og jeg kan garantere at det er en all-time klassiker at hive frem for sportsinteresserede undervisere i kommunikation. Tænk at lade en levende legende være helt uden ide om hvorfor han er udeladt, for derefter at lade pressen spørge ham kamp efter kamp: For helvede da, hvor er det bare dårligt arbejde.

Den sag kunne og skulle have været lukket dagen efter første interview med JP og træneren: Kenneth Andersen skulle bare have sagt "vi satser på noget yngre" til JP og kommet videre i tektsten. I stedet blev det et månedlangt mediecirkus, hvor ingen i FCM turde sige eller gøre noget, og så endte det med et slattent trænertilbud som han naturligvis ikke var interesseret i - og det vidste FCM jo også godt.
@ Zinras

Det er vidst en meget ensidig udlægning af sagen det der.

Jakob var på ingen måde blandt FCMs bedste den sæson. Jeg tror måske du blander det sammen med sæsonen før, 17/18, hvor Jakob var fremragende, og ligaens bedste centrale midtbanespiller. I hans sidste sæson (18/19) var han til gengæld langt fra det niveau. I foråret spillede han vel kun en eneste god kamp - heldigvis for os i pokalfinalen - resten var langt under niveau. Det er vel heller ikke tilfældigt, når Jakob selv snakker om det, at han siger: "Jeg sad på bænken efter at have spillet en god pokalfinale" og ikke "efter at have spillet en god sæson" - tænker han godt selv ved det. Det var tydeligt, at hans niveau faldt voldsomt i løbet af den sæson. Derudover fik han jo at vide, at han ikke lige nu blev set som værende den bedste, og derfor spillede han ikke. Er der kæmpe forskel på "Du er ikke god nok" til "Vi satser på yngre kræfter"? At man tilbyder manden en trænerstilling må sgu da også være et vink med en vognstang om klubbens opfattelse af hans position. Jakob var så på ingen måde klar til at indstille karrieren på det tidspunkt. Han ville spille, og han ville spille fast. Hvilket jo naturligvis var fair nok.

Jeg tror kommunikationen i FCM slet ikke var god nok og entydig nok. Det er tydeligt, at der var et eller andet der gik galt i kommunikationen mellem de to parter. FCM var tydeligvis ikke gode nok i håndteringen - især i medierne. Den historie er jo blevet langt større end den burde have været. Det falder direkte tilbage på ledelsen i FCM. Det er på mange måder en skam, og jeg tror mange fans er meget kede af den måde det sluttede på. Det er bare ikke fair den måde at tingene bliver fremstillet som ensidigt FCMs skyld, at det endte som det gjorde. Der skal trods alt to til en tango, og Jakob nægtede at danse, ved mindre det blev fuldstændig efter hans hoved. Det er man bare som spiller ikke rigtig i en position hvor man kan.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
VFF er glade

Jakob er glad

FCM ville ikke tilbyde ham et job - og er så jo nok også glade

Alle er glade - jeg er glad

Man skal nærmrest have en diagnose for at finde noget negativt i, at en ex spiller nu bliver hjælpetræner i nabolaget

Det der FCM VFF had er nok det mest tåbelige jeg har oplevet og er reelt noget der kun dyrkes af ganske få personer ... som må ha´ et mærkeligt liv

PS
Glæder mig til de indbyrdes kampe næste sæson - håber på 4 :-)
Skal nok af sted med svogeren, der er (rød)glødende FCM fan - det har vi faktisk ret meget sjov ud af
Midtjyde. Udover at du ofte er fordømmende i dine indlæg, så er du også bedrevidende. To meget lidt charmerende egenskaber. Jeg vil nøjes med at konstatere, at hvis ikke det had, som "få mærkelige" personer har til hinanden, eksisterede, så ville du ikke have disse opgør at glæde sig til. Opgør, som mange glæder sig til. Fordi der er noget på spil - mærkeligt eller ej.
Viborg Fodsports Forening est 1896
@Vejsmose og så præsterede du så at være på fordømmende og bedrevidende overfor Midtjyden.
Jeg er dog meget enig med dig i at netop rivaliseringen som jeg vil foretrække at kalde det, er noget af det der er med til at skabe nerven i kampene...
Videre - vi er jo bare dedikerede allesammen

Det skal der være plads til
annonce