Snak

Mere indhold efter annoncen

Jammerbugt brugte karantæneramt spiller

Skrevet af bold
lør 28. maj 18:01

I den sidste kamp i NordicBet Liga-nedrykningsspillet mod Esbjerg fB havde Jammerbugt FC en karantæneramt spiller på banen.Læs hele nyheden her
Skrevet af Posten12
Er det ikke fløjtende ligegyldigt?
Skrevet af Fodkoldt
...selvfølgelig er det ikke fløjtende ligegyldigt, for havde Jammerbugt ikke brugt den karantæneramte spiller, havde EfB vundet med mindst 7-0, hvilket ville have givet klubben et håb om, at de ville kunne overleve næste sæson i 2. division.
Skrevet af Mr.Slotved
det skal koste point.
Skrevet af VIF57
Smid den lorteklub helt ud!
Skrevet af Slisk
,
Skrevet af Mdjekic
Han må være dygtig så, hvis han forhindrede deres 7-0 til 2-2 😂..
Skrevet af Posten12
@Fodkoldt <3

Skrevet af Peder Nielsen Hoseøl
Alt sejler da håbløst i den klub
Peder Nielsen Hoseøl
Skrevet af Posten12
´Det er noget som Esbjerg vil indberette, oplyser oplyser EfB´s kommunikations- og marketingansvarlig Kenni Poulsen overfor Tipsbladet.´

Så det er simpelthen den kommunikations- og marketingsansvarlige, som er indberetterren? Satme sørgeligt.

De er allerede ved at gøre sig klar til 2. Division i Esbjerg!!! Marketing AKA Kommunikation AKA Centerleder AKA Spillende assistenttræner AKA holdleder, Kenni Poulsen har simpelthen tænkt sig at indberette Jammerbugt.

Har du husket at pumpe boldene op, Kenni?
Skrevet af Hvepsebørge med rå løg
Sjældent at spillere benævnes efter verdensdel (afrikaner). Husk nu at benævne alle danske spillere som europæere fremover. Det er jo ikke løgn, det er bare lidt usædvanligt.
Hellere nakkekam på Islev kro end hanekam på Nørrebro ... (Doctor Brønshøj) Gid fanden i helvede havde VAR ... (Hvepsebørge med rå løg)
Skrevet af PUSB!
Spøjs situation som vel reelt aldrig vil kunne få nogle reelle konsekvenser når det sker i sidste runde, medmindre man overfører det forventede 0-3 skrivebords nederlag til den nye sæson.

Nu tænker jeg bare højt... Men kunne man evt. forestille sig at den økonomiske gevinst ved at lade den pågældende spiller få en dansk 1. divisionskamp på CV´et er større end den forventede konsekvens?
Skrevet af moscov
@Posten12:
Kenni Poulsen "oplyser" at EfB vil indberette. Det er sådan noget kommunikationsfolk gør: Fortæller om ting der foregår i og omkring klubben. Det betyder ikke, at det også er dem, der udfører det i praksis! "Don´t shoot the Messenger" :-)
Skrevet af Jesperh45
Jammerbugt er sammen med Vejle, klubberne med fleste udlændinge på banen i Danmark. De burde skamme sig. Af samme årsag håber jeg Jammerbugt bliver dømt taber af kampen mod Esbjerg
Skrevet af kallekut
Helt absurd, at man som klub ikke har styr på noget så simpelt, som klubbens egne spillere og deres strafpoint -
Det må sejle helt vildt i den klub .
Skrevet af <3Vejle
..
Skrevet af Slettet(270750222507)
Sjældent at spillere benævnes efter verdensdel (afrikaner). Husk nu at benævne alle danske spillere som europæere fremover. Det er jo ikke løgn, det er bare lidt usædvanligt.


Det er på Twitter du kan finde osteklokken, hvor man vil kunne hidse sig op over sådanne sætninger.
Selv tak.
WE ARE [b]FANS[/b] WE ARE [b]OWNERS[/b] When everyone around seems bought and sold We are worth our weight in gold!
annonce
0