Snak

Mere indhold efter annoncen

Jammerbugt slog HB Køge i vild målfest

søn 12. sep 2021

Jammerbugt FC fik hevet en 4-3-sejr i hus på hjemmebane mod HB Køge i 1. division efter en vild kamp, der bød på blandt andet straffespark og selvmål.Læs hele nyheden her
Pinligt HB Køge tror ikke at Agger er den rette for HB Køge
Alle hold har skader osv

Muligvis majestætsfornærmelse men er Agger og måske også Jakobsen særligt egnede som træner på dette niveau.

Det er Lyngby og Frede i de næste kampe.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Jeg er ganske tilfreds med at jeg tog på stadion for at se kvinderne vinde i stedet for at se mændene tabe endnu en gang.

Som det går nu ser det ud til at mændene spiller i 2. division næste år, vi håber stadigvæk på fremgang, men tror egentlig ikke på det mere. Der var spredte suk på stadion da det blev annonceret at mændene var kommet bagud, og en resignation at det var jo også noget man kunne forvente på trods af at de var kommet foran.

Så var det mere glædeligt at se kvinderne hive en 1-0 hjem selvom de var tydeligt mærket efter at have spillet sig i Kvindernes Champions League i onsdags.
Det var godt nok hurtigt at konstatere det. Giv nu lige de 2 tid til at implementere deres nye ideer. Det er jo kun jubel idioter der stilede højt, pga. deres navne.
Ja jubel idioter som feks. Per Rud
Med sommerens udmeldinger fra HBKøge kommer man til at tænke på eventyret om
"Kejserens nye klæder".
Satset med FLÆBE-Agger får højst tre uger mere ...
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
Alt er godt i HB Køge. Per Rud har lige investeret i nye træningsvestre og boldnet så nu er HB Køge på endnu et parameter på niveau med Superligaen.
Dybt skuffet. Ser ingen retning eller aftryk fra to af Danmarks bedste spillere gennem tiden. Hvor er vildskaben, ærgerrigheden, engagementet på bænken og i optakten? Der er ikke ro på bolden, men masse losseri. Og imens ser de bare passivt til. Må formode, at de heller ikke er særligt synlige på træningsbanen, da der absolut ingen udvikling er.
Jar HB ikke 12-13 skadet spillere også? Tænker ikke det er de nemmeste forudsætninger.
annonce