Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MKilgallon
Åh nej - ikke nu igen. Hvorfor har de så travlt med at fortælle om, hvem de ikke er interesseret i? Suk altså! Vis lidt højere klasse, Jan Bech og Inge Andre.

Eller er det mon fra nu af standarden, at vi skal høre om alle spillere de to herrer siger nej til - eller hvem fra modstanderen, de kunne have fået (hvis de altså lige gad). Minder en smule om den kiksede jomfru i gymnasiet, der DA SAGTENS kunne have hevet hende den lækre fra 2a med hjem, men han gad altså virkelig bare ikke lige den dag. Og desuden var han træt…


Jeg har nu aldrig brugt undskyldningen at være træt :)
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af MistGoose
Jeg føler også tit behov for at fortælle mine naboer hvad jeg IKKE købte, da jeg var ude og handle. Det tænker jeg, at de finder enormt relevant.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af LOPPOL
Jeg føler også tit behov for at fortælle mine naboer hvad jeg IKKE købte, da jeg var ude og handle. Det tænker jeg, at de finder enormt relevant.


Jeg tænker, at IAO og Jan Bech er blevet spurgt.

Hvis man bruger din analogi, så har dine naboer spurgt dig, om du er blevet tilbudt den brugte bil, som din anden nabo endte med at leje (/lease), og i så fald hvorfor du ikke gjorde det. Dertil svarer du så ærligt ja, og at bilen ikke svarer til dit kørselsbehov.

Jeg tænker ikke, at du er den type, der i stedet siger "ingen kommentarer".

Jeg mener dog ikke, at sammenligningen holder i det hele taget.

Skrevet af Ntx21
Skulle Jan Bech selv bringe dette op... Øhhh nej.. En journalist har da ringet og spurgt ind til det... Skulle manden så lyve??
Og Aab´s sportschef sikkert det samme.

Det er sgu da totalt ligegyldigt at andre udtaler sig om de har fået ham tilbudt. Come on. Utroligt det kan pisse folk af.
Sådan noget er sket 1000 gange før... Og vil ske i fremtiden mange mange gange
Skrevet af fodboldfan85
Folk tager det alt, alt for seriøst og personligt.

En podcast er et frit medie. Det er til en lille fan-podcast.

Han siger at de ´selvølgelig også blev tilbudt Wilshere´ og så taler han med stor respekt for ham og at projektet ikke passede ind i Brøndby lige nu men ønskede ham stort held og lykke i Danmark.

Synes bold.dk skuffer i sin formidling i dette tilfælde. Der var absolut intet negativt eller arrogance i det. Det er kun positivt at man taler frit i en podcast, men det kan de her sensationsartikler måske ændre på at folk har lyst til i fremtiden.
Skrevet af MistGoose
Jeg tænker ikke, at du er den type, der i stedet siger "ingen kommentarer".
Jeg mener dog ikke, at sammenligningen holder i det hele taget.


Jeg giver dig ret i, at formlen måske er anderledes. Men resultatet er det samme; Det er ligegyldigt hvad jeg, AaB eller BIF ikke har købt. Adspurgt eller ej.


Personligt har jeg den holding - som jeg desværre ikke deler med "min" klub - at man af officielle kanaler ikke skal omtale spillere som er på kontrakt i andre klubber.
Eller generelt ikke skal udtale sig om spillere, som ikke er på kontrakt i egen klub.

Situationen omkring Jan Bech og hans udtalelser kommer på en anden baggrund end tågehornet i Aalborg - og Bech kunne sagtens have sagt, at han ingen kommentarer direkte havde til Wilshere, men i stedet nøjes med at fremhæve både Terry og Torres som eventuelle fremtidige kontakter.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af JLS
Ja, han er blevet tilbudt flere hundrede klubber af uafhængige agenter, som Wilshere end ikke ved eksisterer.. Det er mere reglen end undtagelsen, at dette sker.. Og det sker i den optik, at den uafhængige agent håber, at komme til, at stå som mellemhandler..

Men man forstår jo godt Oscar.. De var vel bange for, at han skulle floppe ligeså fælt som Daniel Agger.. Forskellen er blot, at det har JW stadig tilbage, at vise.. Men der må edermame være mange - ikke mindst misdundelige AaB, og Brøndby fans, der sidder tilbage med røde øre, hvis han brager igennem.. I vil jo simpelthen ikke kunne åbne de sociale medier i flere år frem, uden I bliver gjort til grin..
Skrevet af DaveEricGrohl
Jeg har nu ikke set andet end fans fra både AaB og Bif der håber han får styr på skaderne, og endelig finder et stabilt niveau et sted.

Men jeg noterer mig at der er mange gf fans der er meget følsomme her på bold, jeg ved ikke helt hvor det kommer fra, men det er et dårligt look
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Yildis
Men der må edermame være mange - ikke mindst misdundelige AaB, og Brøndby fans, der sidder tilbage med røde øre, hvis han brager igennem.. I vil jo simpelthen ikke kunne åbne de sociale medier i flere år frem, uden I bliver gjort til grin..


Sikke noget sludder. Brøndby har haft sine ører i en økonomisk rodemaskine i mange år, og endelig har man lagt en kurs - og fulgt den - så man er kommet mod bedre tider. I vinduet hentede man Joe Bell til den centrale midtbane, og det ligner en habil signing, samtidig med at man holder fast i strategien.

AGF er i en anden situation og har lige fremlagt et rigtig fint regnskab med et betydeligt overskud. Her har man altså råd til at tage en chance med Jack Wheelchair (undskyld, kunne ikke lade være), og tillykke med det. Med den omtale, det indtil videre har givet, er det da også lige før, at det ikke kan ende med at blive en dårlig historie for Aarhus-klubben.

Personligt, som Brøndby-fan, så håber jeg faktisk, at han får en rigtig god halvsæson og måske endda mere i Superligaen. Og det gør han nok også, hvis han altså kan holde sig fra skaderne og smøgerne...
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Big Ben
Det skal jo også bare ses som fed lir og sjov og ballade.

Selvfølgelig ender Bobby Moore og van der Vaart ikke i Herning, fordi Herning og dansk fodbold er rasende interessant.

Selvfølgelig ender Boulorouz ikke i Brøndby, fordi Vestegnen er verdens navle.

Selvfølgelig ender Wilshere ikke i Aarhus, fordi AGF har gang i Europas vildeste projekt. Ligeledes er samme Wilshere ikke blevet tilbudt AaB og Brøndby - og hundredevis af andre klubber - grundet de to klubbers imponerende hærgen i årtier i Champions League.

Det kan jo sidestilles med, at Nicki Bille endte i HB Torshavn. Tidligere stortalent i dansk fodbold, landsholdspiller og udlandskarriere i Spanien osv.
Skrevet af Taco mix

1/ Div AGFeres mindreværd der kommer i totalt udbrud ved at de som de aller sidste i verden finder ud af at JW er blevet faldbudt til stort set samtlige Klubber i Europa!

2/ At selvsamme i et vildt anfald mindreværdskomplekser beskylder Jan B for at sprede historier for egen vindeings skyld! Jan Bech blev spurgt i "Brøndbylyd" (Podcast for Brøndbyfans) af en fan om vi ligeledes havde fået ham tilbudt? Skulle han lade være med at svare for at tage hensyn til Stig Inge og de andre AGFeres mindreværd?


Når nu vi snakker mindreværd... Hold da helt ferie man! Wow!
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af LOPPOL
Når nu vi snakker mindreværd... Hold da helt ferie man! Wow!


Det indlæg siger da intet om brugerens eget mindreværd?

Det er måske nedladende og bedrevidende. Det er jo i sig selv også ret træls, men jeg kan ikke lige se, hvordan det skulle være et udtryk for mindreværd.
Skrevet af Taco mix
Nu var det også mere hvor mange gange brugeren var nød til at skrive det i sin post.

Det havde stået skarpere hvis det bare var en enkelt gang. Det bliver nævnt så mange gange, at det helt får den modsatte effekt.

Måske var det i ren frygt for at det ikke skulle blive set?
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af BoroDane
vildt anfald mindreværdskomplekser


Det har da intet med mindreværdskomplekser at gøre. Det er det mest slidte udtryk her på siden. Hvad i alverden skulle AGF´ere have mindreværdskomplekser over?
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af LOPPOL
Nu var det også mere hvor mange gange brugeren var nød til at skrive det i sin post.


Aha. Ok.

Mener stadig ikke, at det siger særlig meget om vedkommendes eget mindreværd, men i hvert fald noget om, hvor stort behovet er for at virke nedladende. Det er (som skrevet) heller ikke for godt.

Tak for svar.
Skrevet af Eskapisten
Det kan jo sidestilles med, at Nicki Bille endte i HB Torshavn. Tidligere stortalent i dansk fodbold, landsholdspiller og udlandskarriere i Spanien osv.

Jesus det er en dum sammenligning, det der. Nu ved jeg fra andre tråde, at dit kendskab til Jack Wilshire er ret begrænset. Gør dig selv en tjeneste og læs lidt op på manden, hvis du skal kommentere på ham. Han var måske et top-ti talent i verden. En kæmpe profil i Arsenal, selvskrevet på det engelske landshold, stjerne i CL. Hvis han finder bare ti procent af sit topniveau - og holder sig skadesfri - så bliver han den klart bedste spiller i Superligaen. Det er fornærmende dumt at sammenligne ham med Bille.
Skrevet af krøllet ben
Der er da intet underligt i at både AaB og BIF fik tilbudt JW, forstår ikke helt at GF og deres fans bliver "pigerfornærmet" over denne offentliggørelse.


Det er vel noget med, at AGF skal fremstå som et tilvalg af Wilshire og ikke et "Når de andre ikke gider mig må jeg jo tage dem."

Om det er rigtigt ved jeg ikke, men det er vel en meget logisk mekanisme, når man lige har været oppe og køre over tilgangen.
Holder fast med landsholdet. Skifter klubfarve i ind- og udland sæson efter sæson.
Skrevet af Azeem
Hold nu kæft, og kom videre folkens!
Skrevet af ForzaGF
I kan også læse hvad folk skriver!!

Man bør ikke kommentere på spillere der er på kontrakt i andre klubber!

Ingen husker hvem der blev nummer2
Skrevet af Cooligan
Der er ingen der dør af at man spiser med åben mund, det er bare dårlig stil.

Der er ingen der dør af at man udtaler sig om andre klubbers personale, det er bare dårlig stil.

Jeg er med på at samtlige sportsdirektører sikkert er blevet spurgt af en håbefuld journalist om hvorvidt JW var en mulighed for dem. Jeg forestiller mig også at de har forhørt sig hos klubber udenfor superligaen, for at finde ud af hvor langt ned han er blevet udbudt. Der er bare ikke særligt mange der kører dårlig stil.

Jeg er også med på, at denne udtalelse er i en podcast der åbenbart anses som værende intern. Men han udtaler sig jo stadigvæk om noget, andre holder sig for gode til og podcasten er, uanset hvor intern man end syntes den er, ganske offentlig.

Jeg er også med på at det er en enkelt udtalelse taget ud af 1,5 times podcast. Men det ændrer jo ikke på om han har sagt det.

Jeg er også med på at det højst sandsynligt er sandt at de har fået ham tilbudt. Men det er jo ikke hele sandheden. Eksempelvis er det jo også sandt at de bliver tilbudt flere hundrede spillere hvert transfervindue og Brøndby har valgt de spillere de mener passer ind i deres strategi. Derudover, kunne han uden at træde nogen over tæerne, komplimentere den udvikling superligaen har taget og som nu gør at vi kan tiltrækker den type spillere. Han behøver ikke lyve, han kan bare tænke sig lidt om.
Newcastle United F.C siden 07.10.2021
annonce
0