Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jbhoppe
……så hold dog kæft, og lad os se ham spille!!! Der er åbent for komentarer igen efter hans debut.
Skrevet af Drizzt Do'Urden
Drizzt Do´Urden

Hvis du prøver at læse hvad der bliver skrevet har han jo IKKE gået ud til pressen og udtalt sig at de også fik tilbudt Jack Wilshere, har blev spurgt om Brøndby IF kan udnytte sit netværk til at lave lignende transfers i en fan podcast. Og det her jo ikke en skid at gøre med pressen, og der har han så sagt at de også var blevet tilbudt ham. Jeg tror at hans agent har været ud og tilbudt ham til rigtig mange klubber, da det jo ser ud til at Aab også var blevet spurgt.

Men for at vende tilbage til det som det hele handler om, så syntes du ikke at Jan Bech godt kan sige at Brøndby også fik tilbuddet om at hente ham, når han bliver spurgt om Brøndby ikke kunne finde på at hente en spiller som ham med det netværk klubben har.


Jeg er ked af at skulle sige det, men en fanpodcast er altså også ´pressen´

Og til resten af din smøre, så må jeg bare sige at min holdning er helt klar: Det er dårlig stil at gå ud og fortælle at man er blevet ´tilbudt´ en spiller, som nu spiller i en anden klub.

Og som jeg skriver, så ville min holdning være den samme, måske endda skærpet markant, hvis det var FCK der gik ud og kommenterede den slags, om en ´mindre´ klubs super-transfer.
FCK
Skrevet af Diogenes
Man kan sige at han skulle holde sin kaeft, men det kan han jo ikke. Det er daarlig stil, men fra et JBA perspektiv er det jo over middel.
Skrevet af Augenthaler taler for sig selv
Utroligt, at dette kan problematiseres. Jack Wilshere har været uden kontrakt siden juli 2021 (og var før da på et kort ophold hos Bournemouth hvor han forinden også havde været klubløs), så selvfølgelig har hans agent søgt med lys og lygte efter en klub, der ville binde an med ham og hans triste skadeshistorik. Morten Bruun har formentlig ret i, at Wilshere er blevet tilbudt hundredevis af klubber. Det er vel en større nyhed, at én klub rent faktisk tog chancen; end at mange andre, inkl. BIF og AaB sagde pænt nej tak.
Skrevet af ForzaGF
Så fat dog at pointen ikke er at han er blevet tilbudt til 5000 klubber! Det er der vitterligt ingen der siger noget til
Ingen husker hvem der blev nummer2
Skrevet af Augenthaler taler for sig selv
Måske du skulle fatte, at det netop er den eneste pointe, der ikke blot er støj. At gå op i støj, er ganske trist.
Skrevet af Diogenes
Selvfoelgelig er han blevet tilbudt andre klubber - det er tilfaeldet med *masser* af spillere og ikke bare Wilshire og det er normalt kotume ikke at gaa ud og sige "ham der OB har skrevet under med? Pfft, ham gad vi ikke have selvom vi kunne." Det er under lavmaalet. JBA kunne jo bare have sagt noget generelt "vi er glade for vores trup og vindue og Wilshires profil var ikke det vi ledte efter lige nu, men vi oensker ham og AGF alt mulig held og lykke," men han kunne jo ikke dy sig.
Skrevet af BossBoss
Hold da fest. 13 siders debat om noget så banalt. Er det krænkelseskulturen der hersker? Har i ikke familie, kone, kæreste, børn eller andet i skal være sammen med i stedet for at hænge ud her i en ligegyldig debat?
Skrevet af Eskapisten
Måske du skulle fatte, at det netop er den eneste pointe, der ikke blot er støj. At gå op i støj, er ganske trist.

Og vi siger tak til Augenthaler for lige at tage patent på definere, hvad er relevant at diskuttere, og hvad der ikke er relevant. Det er muligt, at du opfatter det som støj kammerat. Det eneste, der er støj i denne debat, er dog indlæg som dit. Og det er ganske trist at blande sig i en debat, man ikke mener burde eksistere. For så blander man sig vel kun for at læse sine egne ord. Hvis du ikke kan lide præmissen for debatten, så bland dig uden om.
Skrevet af GurliGris1337
AGF fans er satme mere følsomme end en tretten årig pige der lige har fået sin menstruation
Skrevet af Wise1964
Everyone wants a piece of the wilshere party cake
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0