Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Soborr
At sige FCV ikke er en rival er vel ikke rigtigt jeg ser da alle 12 suoerkigaklubber som værene rivaliserende..
Klubber der skal vinde hver uge: Randers FC Manchester United. Klubber der skal tabe hver uge: AGF Chelsea Derudover hader jeg det korrupte italienske fodbold, plus tysk bold er kedeligt saa kan ikke holde med nogen der.
Skrevet af Homer5000

@Mr Spock

Enten buhede fansene af spildte penge og uindfriede forventninger personificeret i Jan K, eller også giver det vitterlig ingen mening.

Den vogn er jeg med på. Det er vel frustrationer over de sidste 5-10 år der kommer til udtryk og at det så går ud over en ellers sympatisk spiller som Jan K er lidt ærgerligt, men de får nok ikke bjerregård jr. til at møde op derude, til verbale tæsk.

Som den første skrev, var Jan K. da bare kløgtig, da han så sit snit til at underskrive en af den længde og med det indhold. Han har sikret sig mange år frem og enhver herinde i det forum ville gøre det selv samme.

Bliver VM en fiasko for Brasilien.. Jeg krydser fingre for Argentina mod Tyskland i finalen..
Skrevet af gusseman
Det var så respektløst, uværdigt og pinligt! Og jeg begræder visse menneskers lave etiske niveau. Det samme gjorde sig gældende i FCKS udekamp mod fcn i foråret hvor en stor del tilhængere begyndte at synge hånligt mod Nordstrand, en mand som altid har gebærdet sig sympatisk, proffessionelt og i øvrigt scoret en del mål for klubben. Det for primitivt.
Jeg går ind for at støtte sit hold med positive tilråb. Det vi sender ud kommer tilbage til os selv. Det glæder mig fcv fik uafgjort i går, og at Nordstrand i den pågældende kamp mod FCK scorede ganske kort efter tilråbene mod ham.
FC. København - siden Højers mål mod Linfield. Valencia CF. - Siden Claudio "El Piojo" López
Skrevet af Lasse P
Jeg var også på stadion i går sammen med en række kammerater, som ligesom jeg selv, er ærke-Brøndby fans der buhede. Vi var selvfølgelig allesammen enige om at det simpelthen var så lavt af de af vores medfans. Man kan sige meget om Jan K men det er ikke ham der selv bestemte sin løn og som han også udtaler; han gjorde hvad han kunne.

Som bemærkning kan det siges at efter Jan kom ind og der blev buhet af ham, var det som om den negative stemning smittede af på spillerne, for der gik ikke 3 minutter før end FCV udlignede, og hverken Brøndby spillerne eller fansne formåede at komme op på hesten igen...
Danmark: Brøndby IF England: Brøndby IF Spanien: Kun Brøndby IF Italien: Stadig kun Brøndby IF! Ligemeget hvor i verden vi er, banker mit hjerte kun for Brøndby IF...
Skrevet af La-Vecchia Signora
Soborr - Det kommer an på hvordan du fortolker ordet rival.
For på den måde kan man sige alle modstandere er en rival, men en rival bliver oftest nævnt i fodbold som den direkte konkurrent til en hvis placering eller af historiske og placeringsmæssige oversager.

Du har det nok også lidt sjovere hvis i slår f.eks. AGF eller Silkeborg end hvis i slår FCV.
Forza Bianconeri! Only one club, only one love La Vecchia Signora, to the day I die! http://www.youtube.com/watch?v=EQrQM_ZZAp8 LEGENDS!
Skrevet af Slettet(042050200109)
En ret usympatisk opførsel af BIF fansene.
Jan K.´s reaktion på den gik nok helt hen over hovedet på dem.

Måske hans udtalelse vil få en enkelt eller to af dem til at skamme sig.
Forudsat, selvfølgelig, at de kan læse :).
Skrevet af JJS
Min holdning er, at Jan K aldrig burde have været signet til Brøndby IF, og oven i købet slet ikke til de penge!

At han gav sit bedste, tjaa.. Det gjorde han vel, når han siger det, men han var ikke det Brøndby IF søger, når man vil være med i toppen.

I sidste ende har han vel bare været smart, og tjent en masse penge, hvor en latterlig bestyrelse ikke kan finde ud af at matche lønseddels størrelse med spillerens kvalitet. Vores fans vælger så, at projicere det over på Jan K - ja, det var sgu ikke helt i orden, men jeg har forståelsen for det alligevel.
annonce
0