Snak

Mere indhold efter annoncen

Jelert klaskede Grealish ned fra start: Det var planlagt

Skrevet af bold
ons 12. okt 06:30

FC København-backen Elias Jelert fortæller til bold.dk, at han med vilje havde valgt at gå hårdt til Manchester City-kanten Jack Grealish fra starten af tirsdagens opgør.Læs hele nyheden her
Skrevet af Snigskytten
Et klassisk move alle backs kender 👌🏼. Well played…
Moral er godt.....
Skrevet af Bobby Wrenøe
Ja som gammel back så virker det lidt bekendt. Gerne krydret med min træners holdning:

Manden må gerne komme forbi

Bolden må gerne komme forbi

Men aldrig begge dele samtidigt!
"It has yet to be proven that intelligence has any survival value" ACC
Skrevet af Soccerjedi
Et klassisk move alle backs kender 👌🏼. Well played…


Sjovt som man kan se så forskelligt på fodbold. Jeg synes det er pinligt og fornedrelse af spillet, at man ser sig nødsaget til at begå noget, på en fodboldbane, kriminelt.
Skrevet af AGF-Vestegnen
Decideret at planlægge en slagtning af en modspiller er ikke helt foreneligt med sportsånd i min verden. Men at sige det højt bagefter efter er komplet latterligt.
Hvis man har lagt den slags i mine øjne usportslige planer på forhånd, er det dybt beklageligt ligefrem at juble over det i pressen.

En sportsstjerne er rollemodel for mange unge spillere. Det synes jeg, man skal være meget opmærksom på, når man udtaler sig. Det må meget gerne være lidt kulør i et interview, så det ikke bliver alt for kedeligt og politisk korrekt,
men decideret at opfordre til et overfald på en modstander på forhånd er helt forkert i mine øjne.
Skrevet af AndersP!
Jelert viser vel bare, at han stadig er en ung knægt der mangler noget rutine, når han har behov for at udtale sig sådan.
Skrevet af CopenhagenNoice
Slagtning er heller ikke nævnt. Heller ikke overskriften er helt retvisende. Der er lidt forskel på at “klaske én ned” og “klaske igennem” men derfor er jeg enig i at man ikke behøver at fremhæve at det var gameplanen fra start.
Derudover er det jo fuldstændig almindelig praksis i fodbold. Uanset hvilket niveau man spiller på.
Skrevet af Pep Guardiola
Decideret at planlægge en slagtning af en modspiller er ikke helt foreneligt med sportsånd i min verden. Men at sige det højt bagefter efter er komplet latterligt.
Hvis man har lagt den slags i mine øjne usportslige planer på forhånd, er det dybt beklageligt ligefrem at juble over det i pressen.


Tror du misforstår det siden du bruger ordet “slagtning”. Din pointe falder til jorden fordi din præmis er forkert, så længe du taler om en “slagtning”. Det er ikke en slagtning han har planlagt, og det var heller ikke en slagtning han lavede. Uanset hvor sympatisk eller usympatisk en spiller vi snakker om ville en planlagt slagtning ikke have nogen som helst positiv effekt for FCK eller Jelert da han med al sandsynlighed ville få gult efter 2 min. og stille sig selv i en lorteposition. Så nej, han ville aldrig planlægge eller (bevist) lave en slagtning. Ikke nødvendigvis ud af sympati, men fordi det på ingen måde er i hverken hans eller holdets interesse.

Det Jelert snakker om er at lave en hård tackling der viser Grealish at Jelert går til grænsen. Og det er, hvor usympatisk du end måtte synes det er, ret klassisk på alle niveauet. “Lad dem mærke vi er der”!
Om det så bliver et frispark, det lever man fin med, men det må aldrig være til et gult kort, og dér ligger balancen. Hvis det er gult er det tåbeligt og Jelert skylder i bødekassen.
Skrevet af AGF-Vestegnen
Beklager, at jeg tilsyneladende fik mit indlæg strammet lidt sprogligt, @copenhagennoise. Min holdning er dog den samme. Jeg synes, han optræder aldeles usportsligt med sine udtalelser.
Skrevet af Nikolajb
Hold nu k*** en gang ynk i denne tråd - mon ikke I skulle holde jer til en ikke-kontaktsport i stedet? Jelert siger intet om at han skulle ind og slagte nogen. Han siger at han skulle "ind og klaske igennem første gang". Kan man ikke klaske igennem uden at det er ulovligt iht spillets regler? JO, det kan man godt. Videre.
Man skal ikke accelerere fragmenter af geologisk oprindelse i en ballistisk bane, når man selv residerer i et domicil af termisk behandlet sand.
Skrevet af Bobby Wrenøe
in love and war .....

Enig i, at man ikke skal planlægge at lave noget ulovligt. Dårlig formulering i så fald.

Men, hvis man via analyser er nået frem til at man kan påvirke en modstander ved at synge den skotske nationalsang, efterlade en bussemand på kinden eller ved at gå hårdt til ham -> så er det det man gør.

lige såvel at man laver alle mulige andre konklusioner på, hvad man som hold og/eller enkeltperson skal gøre for at fremtvinge det bedst mulige resultat.

Og primadonna´en var HELT væk fra kampen i går. Super "rutineret" af en 19 årig knægt.
"It has yet to be proven that intelligence has any survival value" ACC
Skrevet af AGF-Vestegnen
@ Pep - jeg anerkender at have anvendt en lovlig heftig retorik; læs eventuelt min kommentar til @cphnoise.
Holder dog fast ved, at budskabet i interviewet var aldeles tåbeligt og unødvendigt.
Skrevet af smalldeine
Fed attitude og selvfølgelig er det okay!

Fodbold er en kontaktsport. Forsvarsspillere skal kunne tackle igennem, opsøge dueller, kyse og intimidere andre og sætte sig i respekt. Går de over stregen må de tage konsekvensen.

Men fodbold er et spil med og uden bold - engang imellem virker det til at folk glemmer det sidste.
Skrevet af Liverbird78
Han er sku go ham Jelert
Skrevet af Fiskeren92
Det var lige præcis den indstilling FCK manglede i det første opgør. Den dér aggressivitet, hvor man går ind og laver et par professionelle frispark og frustrerer modstanderen.

Jelert havde godt nok en imponerende kamp. Sjældent man ser en 19-årig gå så uimponeret og rutineret til værks i sådan en kulisse. Han skal nok få en stor karriere, og forhåbentlig bliver han snart solgt til udlandet så vi andre ikke skal bakse med ham i ligaen :-)
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Skrevet af Toon Toon!
Godt det ikke er Nicolai Poulsen, der kommer med denne udtalelse
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Socialistens
Overordnet set er det håbløst, direkte at planlægge et stort frispark.
Skrevet af Alle Achtung
Godt det ikke er Nicolai Poulsen, der kommer med denne udtalelse


Spot on!
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af bruger 137723
Toon, ja det kunne have været en interessant tråd 😂
Skrevet af SådanKammerat
Nej hvor er du dygtig. Held og lykke fremover
Skrevet af DameNdoye2.0
Nicolai Poulsen har ikke niveau til CHL, så ja godt det ikke var ham.
annonce
0