Snak

Mere indhold efter annoncen

Jens Stage: Højeste niveau jeg har spillet på

Skrevet af bold
fre 8. nov 2019

Jens Stage var imponeret over det tempo, der blev spillet fodbold i, da FC København torsdag spillede 1-1 med Dynamo Kiev. FCK skal være stolt over præstationen.Læs hele nyheden her
Skrevet af proege
Jeg forstår ikke der er så meget snak om at være stolte.. Man stiller sig langt ned på hjemmebane, og forsøger absolut intet offensivt.!
Jeg syntes næsten nærmere man skal være halvvejs flov stedet for stolt
Skrevet af Kompis
proege: Dynamo Kiev er jo et hold på et klart højere niveau end FCK, så måden de spillede på, var vel som det skulle være. Havde de førsøgt at være mere offensive, var de blevet slagtet. Så ingen grund til at være flov over de de præsterede i går.
Skrevet af Slettet(081901190811)
Dynamo Kiev er pt. bestemt ikke på et klart højere niveau som der bliver skrevet her. FCK var bedst dernede og Kiev var bedst igår. To jævnbyrdige hold pt. Dog er Kiev det klart bedste hold vi har mødt i denne her sæson so far. Husk iøvrigt på at Kiev indenfor de seneste 5 sæsoner har været i en ottendedelsfinale i CL og en kvartfinale i EL. Derudover et par ottendedelsfinaler i EL også.
Skrevet af Tropico
Havde man haft N´Doye og Wind på toppen, havde det også været en helt anden kamp. FCK kan jo ikke spille en lang bold ud af presset og stadig vinde den ved midten, fordi N´Doye piller den ned. Dér er Pieros og Santos altså slet ikke i sit spil. Fint med 2 point, og om ikke andet, så skaffer FCK endnu engang flere koefficientpoint. Med en sejr over Malmø i parken og en udebanesejr mod Lugano, står man med førstepladsen i en meget svær gruppe.
Skrevet af (u)tilfreds
@proege,

Jeg forstår ikke der er så meget snak om at være stolte.. Man stiller sig langt ned på hjemmebane, og forsøger absolut intet offensivt.!
Jeg syntes næsten nærmere man skal være halvvejs flov stedet for stolt


Det er fordi fodbold er en konkurrencesport der går ud på at vinde eller i det mindste samle point, når man så gør det mod et på papiret klart bedre hold, så kan man være stolt.

Jeg kan godt forstå du ikke kan forstå og genkende den følelse, da dit hold med al tydelighed ikke kan finde ud af det vigtige, nemlig at samle point ind i et EL gruppespil.
Skrevet af Slettet(081901190811)
Tropico
Hvilket jeg håber man går efter og ikke stiller sig tilfredse med bare at være videre. Især når man ser på hvilke potentielle toer man kan møde og dermed også en fin chance for mere end to kampe i Europa efter jul. Her tænker jeg selvfølgelig på
APOEL
Club
Ludogorets
Måske AZ PSV og Young Boys.
Skrevet af Slettet(081901190811)
*Cluj
Skrevet af KiksetIndspark
@proege enig
Skrevet af Alle Achtung
Husk iøvrigt på at Kiev indenfor de seneste 5 sæsoner har været i en ottendedelsfinale i CL og en kvartfinale i EL. Derudover et par ottendedelsfinaler i EL også.Hvad de har opnået de seneste 5 år har jeg svært ved at se relevansen af? Altså med mindre der er tale om stort set det samme hold?
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af Slettet(081901190811)
Det er mega relevant. Det er sådan nogle hold FCK hvert år ligger og spiller lige kampe mod, og nogle gange slår som vi har set med de to EL finalister i Dnipro og Ajax de seneste år. Det siger alt om hvilken størrelse FC København også er. Jeg husker reelt kun en gang i de sidste mange år hvor man har følt at man ikke kunne være med, og det var mod Atletico. Vel og mærke var det så et de ringeste FCK hold i 20 år.
annonce
0