Snak

Mere indhold efter annoncen
@Masterblaster.

Så ser du ikke nok kampe. Det sker hver runde i store ligaer i europa at når en spiller ligger ned så får han lige en kærlig kommentar med. Jeg kan seriøst ikke se det slemme i at blive kaldt en bøssekarl. Det er fanme at piske en stemning op bare for at gøre det. Føler mest med Mike Jensen der nu skal høre på diverse hetz fra medierne pga. Don Ø og JC... Men det er vel del af gamet at køre på en så ung mand i håb om at få ham ned.
DK - Brøndby IF UK - Arsenal
I kan sku få en kiks og et glas mælk til.. jeg ved ikke hvor mange af dem der skriver i dette forum der til dagligt spiller bold, eller har gjort.
Det de siger han har sagt er ikke en skid i forhold til hvad der bliver sagt i en kamp og Jesper C. er ikke et hak bedre.. Samtidigt laver Don Ø en scene, meget voksent gjort.. hehe.. skal vi ikke bare sige at FCK spillede bedst i den kamp, men vandt ikke og derfor opfører de sig som små børn
nu må de snart få tudet færdigt.
ja han råbte lidt, so what, det er derby og manden tror sikkert at JC filmer for at få rødt til bissen og hindre os i mere i den kamp.

der skal være plads til at man råber, også af dem som ligger ned, hvis man ikke kan tage det så skal man ikke spille på "top nivau".

og hvis mike får noget karentæne fra DBU så skal Don Ø fandme ikke ha lov til at være i nærheden af plænen og spiller turnellen, så må han blive henvist til de bløde sæder sammen med resten af DBU.
PSE har åbenbart et kæmpe behov for at fjerne fokus..
Nu var det ikke Stephan Andersen det gik ud over....men havde BIF så set på det på samme måde??..nej vel
følgelig skal JC blive sur over at blive råbt i hoved af MJ (det skal i øvrigt give rødt kort for upassende sprogbrug) jeg ville da heller ikke finde mig i at blive kaldt en bøssekal og få af vide jeg ikke er skadet når jeg ligger med store smerter!!


jeg forstår i øvrigt ikke hvorfor han overhoved skal sige så da noget til Jesper, for så vidt jeg ved er MJ ikke læge og ved derfor ikke en skid om det
Mange regner fodbold for at dreje sig om liv og død. Jeg kan forsikre jer om, at det er vigtigere end det! - Bill shankley, Manager for Liverpool
Don Ø må have været desperat.
Deres virksomhed er ved at gå i betalingsstandsning, og deres bedste angriber har de lejet ud, fordi en norsk amatørtræner ikke kan finde ud af, at det handler om at score mål, og det kan de øvrige angribere ikke.

Så for mig at se, så er det, at Don Ø og JC råber op om, at det er synd for dem osv, det er mere et råb om hjælp, så de kan få noget økonomisk indsprøjtning.
Fan af flot fodbold
Som BADEAND siger, behov for at fjerne fokus fra deres CL exit og mindre gode start i SAS ligaen. Siger ikke at bif har startet bedre, men vi behøver i det mindste ikke køre hetz mod unge spillere i medierne fordi vi ikke kan klare presset.
DK - Brøndby IF UK - Arsenal
Tror ikke som BIF man skal snakke om amatørtræner.........og ja..de scorer ikke nok mål.....det burde i være glade for.
Til Jesper Christiansen.
Kom nu op på hesten - ja gu er det ærgerligt at du bliver skadet, det var dog et hændeligt uheld. At Mike er oppe at kører i kampens hede og siger nogle ting, han nok i dag fortryder, er selvfølgelig ikke ok, men at du her efterfølgende når adrenalien har lagt sig - fortsætter debatten på et barnligt niveau og ikke særligt kollegiaelt niveau - ja det bliver råbt og sagt meget i en kamp, er simpelthen for tudeagtigt.... Du behøver ikke efterligne bestyrelsesformanden vel?

God bedring og alt det bedste fremover
annonce