Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ramires1997
Den sætning er lidt sjov - sådan er del vel at være voksen og skal tjene penge til familien for alle danskere.


Jeg tænker han har tjent penge nok til at han kan tage et afbræk, og det er sådanset fair nok. Hvis man har ondt i røven over det, så er man meget smålig.

Lad da manden få en velfortjent pause, og mon ikke der et job til ham igen når han har fået luft.
Skrevet af man-fred
Hvad fuck er det der sker for den her tråd?? Manden stopper bare som ekspert på viaplay og hvad så??

Så handler det pludselig om jalousi og at sætte sit kryds ved Enhedslisten og hvad fanden ved jeg.
Seriøst mand tag jer dog sammen! :D
Skrevet af mentalDK
Vist meget heldigt den kære Grønkjær aldrig har været nødt til at tage et rigtigt job, hvis det er for stressende for ham, at være fodboldkommentator....
Skrevet af Gshock
Det er godt at han passer på sig selv.
Jeg synes at han har gjort det meget godt, men han har lidt svært ved at skjule sin kærlighed til Chelsea. ;)
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af HelleDusseDa
Der er valgkamp...Folk bliver som regel lettere sindssyge i den situation(eller i en diskussion om politik generelt) Marx sagde at religion er opium for folket, men tænker egentligt snart at politik burde have samme prædikat.
Skrevet af Hammers4ever
@ ThunderZtorm

Hvor ser du at jeg nævner at det er så nemt? Jeg nævner netop at man skal tage sig sammen for at realisere drømmen om det, ingen siger det er nemt, men man er altså sin egen lykkes smed her i livet, vi har alle de samme muligheder, det handler om evner og kompetencer og det drive det kræver

Jeg siger jo netop at jeg ikke selv har økonomien til det, jeg har ikke selv det drive og jeg tog også nogle forkerte beslutninger før i tiden, det ændre ikke på at jeg er vokset op med samme muligheder som andre herhjemme

Er jeg doven? Tjah det vil jeg mene, bevares jeg kan godt lide at arbejde, men jeg elsker min fritid langt højere, og det er jo så en af grundene til at jeg ikke selv har muligheden for det lige nu og for den sags skyld næppe får det, alle valg her i livet har altså en konsekvens

Det der med at vi alle skal have det lige dårligt, det er jo i den grad misundelse, mindreværdskomplekser og bare ekstremt småligt
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af mholmm
@mentaldk

Måske burde du ændre dit brugernavn, for forstand på mental sundhed har du ihvertfald ikke.
Tror du at der er mindre stress ved at være fuldtidsproffessionel med medierne i nakken hele tiden selvom man tjener en god skilling? Derudover har mental sundhed intet med ens indkomst at gøre, men det liv man lever/har levet.

Nu har jeg selv prøvet at gå ned med stress og det er bestemt ikke noget jeg ønsker for nogen. Det er da modent og reflekterende af Grønkjær at trække stikke inden man går ned med flaget. Det gavner hverken ham eller det danske samfund hvis han skal bruge et par år på at fungere igen, så stor respekt herfra.

Og hvad er lige et rigtigt job i dine øjne? Satme en ejendommelig holdning at have.
Skrevet af AGF-Vestegnen
@mentalDK - det er da en forholdsvis umenneskelig tilgang, du har til historien og Jesper Grønkjærs beslutning.

Han har været igennem nogle hårde år og været hudløst ærlig om det. Når en mand med 80 landskampe på sit cv er åben om psykiske problemer, er det i mine øjne virkelig modigt og har ikke mindst en aftabuiserende effekt på området.

De gange, jeg har mødt Jesper Grønkjær, har jeg oplevet ham som en gennemført sympatisk og underspillet person, der aldrig har behov for at spille kendissmart, men altid er ydmyg og nysgerrig overfor andres liv.
Skrevet af mi186001
Det er godt at høre - og også på tide.

Følgende kommentator-tosser burde gøre det samme;
Jonas Schwartz
Jesper Simo
Camilla Martin
Thomas Kristensen
Zak Egholm og sidst men slet ikke mindst
Carsten Sæby
Skrevet af Hammers4ever
Vist meget heldigt den kære Grønkjær aldrig har været nødt til at tage et rigtigt job, hvis det er for stressende for ham, at være fodboldkommentator....


Du er da et kæmpe fjols
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af Bo Henriksens hår
Har svært ved at se nogen herinde skulle være "misundelige" Men man kan godt mærke der snart er valg. Der skal skændes om hvad som helst :-D

Kender man lidt til Grønkjær, ved man også godt at psyken har/er skrøbelig. Han har gjort det helt rigtige, ved at mærke efter og tage en pause.
Skrevet af sacrabosco
Det skal være ham vel undt.
Men kunne han dog ikke tage Jan Mølby med ud af bygningen, please?
Den mand er i stand til at sænke stemningen så snart han åbner gabet.
Den ultimative mandagstræner - på en hvilken som helst dag.
Skrevet af MesutCazorla
I en alder af 45, efter at have opsagt deres stilling? Nej, ikke rigtig.

Min kommentar er ikke møntet på Grønkjær, eller en bestemt aldersgruppe. Kommentaren jeg reagerede på, går på at have penge nok til at tage en frivillig pause fra arbejdslivet - det er der sådan set mange der har, eksempelvis folk, der tager ud og backpacker.
Skrevet af Klopptimist
Misundelse er en grim ting - jeg har nu besluttet at skjule vinkøleskabet i min sauna, så folk ikke får ondt i røven over, at man bruger strøm på lidt lækker ´pagne.

De fattige er sgu så kedelige - god sabbat, søde Jesper.
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af mholmm
lige som tilføjelse til debatten, så tror jeg at mange glemmer at selv almindelige mennesker har mulighed for at trække stikket herhjemme hvis man har en lægelig vurdering af at man er ramt at Stress, hvor størstedelen af ens indtægt er dækket.

Så inden man bare gør det til et rigmands privilegie så er det altså også muligt for os andre hvis vi bliver ramt og gudskelov for det. Der gives ret store tilskud når man er sygemeldt med stress, hvilket jeg som sagt selv har prøvet.

Dermed ikke sagt at med hans indtægt, der er det nok nemmere for ham at få god behandling via privatforsiringer og egen betaling. Det betyder dog ikke at han ikke har brug for hjælp og det synes jeg lige folk skal have i mente inden man angriber ham fordi han tjener mere end gennemsnittet.

Psykisk sygdom og mental velvære er en af de største folkesygdomme vi har herhjemme og den spreder sig altså til alle befolkningsgrupper. Så Grønkjær er lige så berettiget til hjælp som en fabriksarbejder eller butiksassistent, det har altså ikke noget med indkomst at gøre
Skrevet af armand
- Jeg kan mærke, at jeg har brug for at holde en pause, hvor jeg for første gang i mit voksenliv ikke har nogen forpligtelser overfor en arbejdsgiver, og derfor stopper jeg nu i jobbet hos Viaplay.

edermajeme snyd man bare lige kan det :>

personligt synes jeg det er ærgerligt at skulle undvære grønkjær. jeg synes han er god og saglig.

hans eneste helt store fejl er vel at han fuldstændig taber sin fine objektivitet når han kommenterer på fck kampe.
hvilket jo så bare passer mig endnu bedre, som fck´er :)
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Hammers/VB
Mødte Jesper forleden.. Han er sgu cool nok!
Skrevet af ForzaJfc
Vedr alle de kommentarer på en andens indlæg hvor han blev beskyldt for at være midsundelig mv så læser jeg slet ikke indlægget sådan.
Han behøver vel ikke mene det noget ondt på nogen måde når han skriver at gid han også kunne trække stikket uden økonomiske problemer.


Helt enig.
De styrter sig over den stakkels mand, selvom det også for mig er ret nærliggende, at det er en udmelding, skrevet med ´et glimt i øjet´ og uden malice ...
Skrevet af Fl@skebøf
Synes faktisk det er ærgerligt, imo er han både en sympatisk men også dygtig analytiker. Han bliver savnet til optakterne/kampene.

Men kan sagtens forstå ham.
Skrevet af TheUnitedWay
Følgende kommentator-tosser burde gøre det samme;
Jonas Schwartz
Jesper Simo
Camilla Martin
Thomas Kristensen
Zak Egholm og sidst men slet ikke mindst
Carsten Sæby


Jeg er enig i et par af dem, men man kunne med fordel tilføje Fallesen og hans ligegyldige metaforer, og Ortved. Andreas Laudrup er også på vippen.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
annonce
0