Snak

Mere indhold efter annoncen

Jesper Hansen-drop sikrede Silkeborg sejren over AGF

Skrevet af bold
søn 11. sep 17:54

Silkeborg slog søndag aften AGF 1-0 efter et drop fra Jesper Hansen. Silkeborg ligger nu nummer tre i 3F Superligaen, mens AGF tabte deres tredje kamp i streg. Læs hele nyheden her
Skrevet af Paul Allen.
Der er blevet hverdag i Aarhus igen.
Skrevet af Slettet(030726220211)
Lækkerier!! 3. Nederlag i streg! Klasse afslutning på en fed superliga-søndag
Skrevet af BoogieWoogie00
Det var dommerens skyld
Skrevet af brieost
Elendigt offensivt fodbold fra begge sider
Silkeborg IF
Skrevet af NelleIF
Herligt at hive 3 point hjem på en halv-dårlig dag! Nullet blev endelig holdt:-)
Der var EM 92. Der var DM 94. I røde trøjer!
Skrevet af TheUnitedWay
Nok nærmere VAR vi taber til :)

Nå men i det mindste så det bedre ud i anden halvleg hvor SIF i store perioder var nedspillet, men skarpheden manglede.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af 8000Aarhus1880
Selvom KEP har travlt med at vurdere Silkeborg være fantastisk spillende på trods af, at de skaber 3-4 chancer i kampen, så vil jeg tillade mig at mene, vi burde få en uafgjort i dag.
Haugen brænder 2 kæmpe chancer og tvivlen begynder at melde sig vedrørende ham.
Silkeborg er et godt hold, men jeg synes ikke de viser meget af det i dag. Det er bestemt heller ikke fordi, vi er sprudlende i dag. Tværtimod. Men Silkeborg overlader så meget af kampen til os, at vi burde have lavet en enkelt.

Jeg mener, Helenius har indflydelse på det første mål. Klart. Især den bevægelse mod bolden 4 cm fra den er nok til at påvirke forsvaret. Men man mener nok noget andet i Silkeborg.
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Fortjent sejr til Silkeborg, selvom det ikke var den mest seværdige kamp. Agf havde næsten held til at knokle en udligning i kassen bag Nicolaj Larsen, men marginalerne er ikke længere med Århus som tidligere på sæsonen.

God kamp af dommerteamet.
Skrevet af Slettet(021211222109)
Synes egentlig godt man kan forsvare at dømme offside på Helenius fordi han gør et udfald dog uden at røre bolden.

Er Jesper Hansen ikke begyndt at droppe oftere eller vise usikkerheds tegn? Eller er det bare mig? Er der nogle AGF fans der kan gøre mig klogere på holdningerne omkring det?
Skrevet af 8000Aarhus1880
Drengenefralangmarksvej/forzahorsens

Hvor må det være røvsygt at holde med Horsens, når du har så travlt med at kommentere samtlige AGF-nyheder med skrald. Wow.
Skrevet af dimme
Haugen er bare ikke en målscore, han er en fantastisk presspiller og holdspiller, men han kommer aldrig til at bombe kasser ind i sl
Skrevet af Slettet(030726220211)
Tilbage til hverdagen!
Skrevet af starks
Vi skaber det der skal til for at få point idag, men taber på et drop/tvivlvtsomt offsidemål, samt en uskarp Haugen. Vi presser Silkeborg i bund i 2. halvleg. Men vi skal arbejde på spillet med bolden. Nu tager vi hjem til Århus og slår Aab. Jeg synes Silkeborg mindede lidt om Horsens idag. De stod meget lavt og spillede på omstillinger.
KSDH
Skrevet af BoldenErRund8
…Tænk hvis Søren Tengstedt kunne lave mål?!
Skrevet af MLU88
Vel egentlig en kamp hvor ingen af holdene fortjente 3 point.. Jeg synes også der skulle være vinket offside, da Helenius IMO har indflydelse på spillet.. Den er dog ikke clear and obvious - om han har indflydelse kan jo diskuteres.. Ærgerligt at Jesper Hansen har puttet dyr smør på handskerne i dag.. Sådan dér får du jo ikke din rekord, Jesper..

Op på hesten igen GF..
Skrevet af RaSMuS.
@DrengeneFraLangmarksvej

Blev du bannet med din ForzaHorsens profil? Det er så ynkeligt at fryde sig over andre klubbers nederlag på den måde. Det vidner så åbenlyst om mangel på indhold i ens egen tilværelse.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af 100% AGF
Uheldigt nederlag i dag, jeg synes faktisk AGF har størst aktie i kampen.
SIF spiller den rundt på deres banehalvdel i store mængder tid, så hvis KEP kunne se ud hans “vi vandt et mesterskab for 8 år siden” kammerater, så spillede SIF ikke nogen god kamp og var ufarlige det meste af kampen. Det eneste der gav chancer var de omstillinger der kom af at AGF pressede på for en udligning.

Og så må man igen sige tak til dommerteamet incl. VAR vognen.
Jeg tror ikke den offside kunne være mere tydelig, Helle står oveni bolden, han er ved at skyde til den, Kahl følger Helle i stedet for Jørgensen.
Men nej, igen magter de danke dommeren ikke at fortolke loven ordentlig.
Og udover det, så synes jeg det pisse sjovt med JDB, han ligger kun 4min. Til og jeg huske en situation i Parken hvor man forsvarede ham i de 7min. Den gang.
Denne gang med 8-10 udskiftninger, tidsudtræk fra de 65-70 min.

Hvis der to ting man ved at man får fra JDB er at han aldrig gør den samme ting to gange og han vil altid være pointafgørende for et hold. Synes det desværre bare det føles tit som det AGF det går ud over (ingen stats, bare følelse)
Skrevet af Desrouleaux
Vi spiller jo i det store hele en halv-ringe kamp, ikke seværdigt, som vi har set før. Teitur og Larsen gjorde en god figur, mange af de andre under vanligt niveau. Helenius er stadig helt ved siden af sig selv, han taber rigtig mange dueller idag og bliver aldrig farlig, det bedste han lavede idag var at flytte sig på rette tidspunkt. Vi har stadig et stort problem med hvem der skal spille ved siden af Salquist. Calisir og Felix har hver sine svagheder og det kommer til udtryk igen idag. Vi må se om vi kan prøve at spille en god kamp OG vinde på et tidspunkt i denne sæson.
P.t. kan vi max. en af delene.
Silkeborg IF & Leeds United
Skrevet af Rallegumbi
Vigtig, vigtig sejr! At Poulsen ikke bliver vist ud i 1. Halvleg er mig stadig en gåde…
Skrevet af VejenSF
Som neutral vil jeg vurdere at der er mål fordi bolden ikke berøres.
Favorithold i DK: Vejen SF (Ja, vi spiller i Serie 2...). Favorithold i England: Tottenham. Italien: Milan. Norge: Rosenborg. Ellers er jeg helt neutral :)
annonce
0