Snak

Mere indhold efter annoncen

Jesper Hansen-drop sikrede Silkeborg sejren over AGF

søn 11. sep 17:54

Silkeborg slog søndag aften AGF 1-0 efter et drop fra Jesper Hansen. Silkeborg ligger nu nummer tre i 3F Superligaen, mens AGF tabte deres tredje kamp i streg. Læs hele nyheden her
Der er blevet hverdag i Aarhus igen.
Lækkerier!! 3. Nederlag i streg! Klasse afslutning på en fed superliga-søndag
Det var dommerens skyld
Elendigt offensivt fodbold fra begge sider
Silkeborg IF
Herligt at hive 3 point hjem på en halv-dårlig dag! Nullet blev endelig holdt:-)
Der var EM 92. Der var DM 94. I røde trøjer!
Nok nærmere VAR vi taber til :)

Nå men i det mindste så det bedre ud i anden halvleg hvor SIF i store perioder var nedspillet, men skarpheden manglede.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Selvom KEP har travlt med at vurdere Silkeborg være fantastisk spillende på trods af, at de skaber 3-4 chancer i kampen, så vil jeg tillade mig at mene, vi burde få en uafgjort i dag.
Haugen brænder 2 kæmpe chancer og tvivlen begynder at melde sig vedrørende ham.
Silkeborg er et godt hold, men jeg synes ikke de viser meget af det i dag. Det er bestemt heller ikke fordi, vi er sprudlende i dag. Tværtimod. Men Silkeborg overlader så meget af kampen til os, at vi burde have lavet en enkelt.

Jeg mener, Helenius har indflydelse på det første mål. Klart. Især den bevægelse mod bolden 4 cm fra den er nok til at påvirke forsvaret. Men man mener nok noget andet i Silkeborg.
Fortjent sejr til Silkeborg, selvom det ikke var den mest seværdige kamp. Agf havde næsten held til at knokle en udligning i kassen bag Nicolaj Larsen, men marginalerne er ikke længere med Århus som tidligere på sæsonen.

God kamp af dommerteamet.
"AAb har ikke en chance.. Jeg ænder gerne mit navn til "aabelsker" - hvis de ikke ryger en tur i 1.division.." - engelsborg1896, 19-03-23
Synes egentlig godt man kan forsvare at dømme offside på Helenius fordi han gør et udfald dog uden at røre bolden.

Er Jesper Hansen ikke begyndt at droppe oftere eller vise usikkerheds tegn? Eller er det bare mig? Er der nogle AGF fans der kan gøre mig klogere på holdningerne omkring det?
Drengenefralangmarksvej/forzahorsens

Hvor må det være røvsygt at holde med Horsens, når du har så travlt med at kommentere samtlige AGF-nyheder med skrald. Wow.
annonce