Snak

Mere indhold efter annoncen
Haugen er bare ikke en målscore, han er en fantastisk presspiller og holdspiller, men han kommer aldrig til at bombe kasser ind i sl
Tilbage til hverdagen!
Vi skaber det der skal til for at få point idag, men taber på et drop/tvivlvtsomt offsidemål, samt en uskarp Haugen. Vi presser Silkeborg i bund i 2. halvleg. Men vi skal arbejde på spillet med bolden. Nu tager vi hjem til Århus og slår Aab. Jeg synes Silkeborg mindede lidt om Horsens idag. De stod meget lavt og spillede på omstillinger.
KSDH
…Tænk hvis Søren Tengstedt kunne lave mål?!
Vel egentlig en kamp hvor ingen af holdene fortjente 3 point.. Jeg synes også der skulle være vinket offside, da Helenius IMO har indflydelse på spillet.. Den er dog ikke clear and obvious - om han har indflydelse kan jo diskuteres.. Ærgerligt at Jesper Hansen har puttet dyr smør på handskerne i dag.. Sådan dér får du jo ikke din rekord, Jesper..

Op på hesten igen GF..
@DrengeneFraLangmarksvej

Blev du bannet med din ForzaHorsens profil? Det er så ynkeligt at fryde sig over andre klubbers nederlag på den måde. Det vidner så åbenlyst om mangel på indhold i ens egen tilværelse.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Uheldigt nederlag i dag, jeg synes faktisk AGF har størst aktie i kampen.
SIF spiller den rundt på deres banehalvdel i store mængder tid, så hvis KEP kunne se ud hans “vi vandt et mesterskab for 8 år siden” kammerater, så spillede SIF ikke nogen god kamp og var ufarlige det meste af kampen. Det eneste der gav chancer var de omstillinger der kom af at AGF pressede på for en udligning.

Og så må man igen sige tak til dommerteamet incl. VAR vognen.
Jeg tror ikke den offside kunne være mere tydelig, Helle står oveni bolden, han er ved at skyde til den, Kahl følger Helle i stedet for Jørgensen.
Men nej, igen magter de danke dommeren ikke at fortolke loven ordentlig.
Og udover det, så synes jeg det pisse sjovt med JDB, han ligger kun 4min. Til og jeg huske en situation i Parken hvor man forsvarede ham i de 7min. Den gang.
Denne gang med 8-10 udskiftninger, tidsudtræk fra de 65-70 min.

Hvis der to ting man ved at man får fra JDB er at han aldrig gør den samme ting to gange og han vil altid være pointafgørende for et hold. Synes det desværre bare det føles tit som det AGF det går ud over (ingen stats, bare følelse)
Vi spiller jo i det store hele en halv-ringe kamp, ikke seværdigt, som vi har set før. Teitur og Larsen gjorde en god figur, mange af de andre under vanligt niveau. Helenius er stadig helt ved siden af sig selv, han taber rigtig mange dueller idag og bliver aldrig farlig, det bedste han lavede idag var at flytte sig på rette tidspunkt. Vi har stadig et stort problem med hvem der skal spille ved siden af Salquist. Calisir og Felix har hver sine svagheder og det kommer til udtryk igen idag. Vi må se om vi kan prøve at spille en god kamp OG vinde på et tidspunkt i denne sæson.
P.t. kan vi max. en af delene.
Silkeborg IF + VAR ud af Superligaen
Vigtig, vigtig sejr! At Poulsen ikke bliver vist ud i 1. Halvleg er mig stadig en gåde…
Som neutral vil jeg vurdere at der er mål fordi bolden ikke berøres.
Favorithold i DK: Vejen SF (Ja, vi spiller i Serie 2...). Favorithold i England: Tottenham. Italien: Milan. Norge: Rosenborg. Ellers er jeg helt neutral :)
annonce