Snak

Mere indhold efter annoncen
Nej. Man kan ikke dele gule kort ud for alt. Er du klar over hvor mange gule og røde kort der vil blive uddelt. Hvis du ser de større ligaer, så bliver der tilladt mere.
KSDH
@bl4zt3r kom du selv på den joke?
Dommeren gjorde det fint - ikke derfor vi taber! Ja, han kan dømme offside, og ja, han kunne vise NP ud. Problemet er jo, at vi IGEN laver afgørende personlige fejl. Sidste uge forærede Tingager Nordsjælland sejren. Denne gang var det Hansen. Så kan man ikke forvente noget. Pinligt af så erfarne spillere. Og PM - seriøst, har han været på banen de sidste tre kampe???
Vi spiller en virkelig ringe kamp, indskiftede bidrager ikke med noget, de må steppe op. Dog er sejren helt fortjent Vi har trods alt 3-4 tæt ved 100% chancer.

AGF har jo ikke noget. Jo der var chancen i første minut og NL redning, men det var vel også det.

Kent Madsen Vi vil heller have 2000 tomme pladser end et stadion der er fyldt med hvide gymnaster.
Er Jesper Hansen ikke begyndt at droppe oftere eller vise usikkerheds tegn? Eller er det bare mig? Er der nogle AGF fans der kan gøre mig klogere på holdningerne omkring det?


Han er marginalt bedre en Steffen Sæbehånd. Jeg mener ikke han har skyggen af den sikkerhed han viste i FCM eller FCN. Det til trods for at han har nogle kæmpe klipperter foran sig for at dække for den svageste side af hans målmandsspil. Jeg sidder med en klump i halsen hver gang modstanderne har Hjørnespark...
Stop nu jer selv, offside reglerne er jo helt klare og derfor vinder Silkeborg helt fortjent, kunne vel ha vundet 3-0 hvis vi havde været lidt mere træfsikre
Stærkt at vinde efter en CL kamp ude i Belgien. Glæder mig til top kamp i Randers i næste weekend.
Skodkamp fra begge hold. Uafgjort havde vel været mere fair.
Men AGF skal da gerne til at have point. Tre smalle nederlag i træk tærer på selvtilliden.
Selvfølgelig er der offside - Helenius går efter den og har indflydelse.

AGF er et af sæsonen absolut bedste hold målt på XG. Taktisk er vi gode, har tit overtaget. Men vi er ganske enkelt ikke for nok, og har heller ikke marginalerne, der hvor det er aller vigtigst, i felterne.

Det begynder at blive et issue.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
@Jan G
Hvad er offside reglerne så?
Siden du mener det er så klart der ikke er offside?

Og at mene SIF burde have vundet 3-0 diskvalificer dig nærmest til videre debat.
Hvis man ikke en gang selv kan se man er kørt under plastiktæppet i noget ser ligner hele 2. Halvleg, så er der sgu langt vej hjem for videre debat 😂😂😂
annonce