Snak

Mere indhold efter annoncen

Næste gang at du beder andre stramme op,så skulle måske have dine egne faktum på plads, inden at du udstiller dig selv yderligere.
Du skrev netop i denne tråd :


Det har du ret i.
Stram op, BB.

Det mest klodsede var faktisk at jeg havde været tilbage for at tjekke efter hvad jeg præcist havde skrevet, for så at overse det indlæg du referer til.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Meeen det må stadig være et valg imellem pest eller kolera for jer??


Naaah, egentlig ikke.
Dengang I havde Glen var det virkelig nemt at lade sig irritere over FCM, men Thorup er jo en hyggelig fyr, Steinlein kan jeg personligt meget godt lide og Ankersen stikker trods alt hovedet frem så tilpas sjældent at han ikke rigtigt fylder så meget. Så hvis bare man sikrer at Mikkel Duelund ikke bliver skubbet foran en journalist for tit, er der ikke så meget at være sure på FCM over.
....og så fylder de jo ingenting i vores bevidsthed i forhold til Bif, så det er mere et valg mellem Bif og smertefrit.
Jeg tager smertefrit.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Lol? Ikke Duens mest vellykkede interview men han viser da lidt passion ?
Hvis du savner Ankersen så kan jeg anbefale FCM´s podcast med Ankersen som gæst ?
Sorry skrev på mobil og alle ??? skulle være smileys
Sniper:

Og jo jeg har skam set at både dig og Nico har rost og givet udtryk for at I håber Fcm tager guldet i år, tro mig mit hjerte springer to hakker over og jeg får forårskriller i maven, hver gang jeg læser én af jer to skrive noget positivt om Fcm ;-)


Det kræver vel at du læser hvad vi skriver... Det har vist tidligere være et kontinuerligt problem for øst/midtjyder på bold.dk :)


Meeen det må stadig være et valg imellem pest eller kolera for jer??


Naah... ikke rigtigt... Det er et valg imellem Pest eller Jylland, så kan du selv lægge den betydning i egenavnet Jyllandt, som du har lyst til.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
annonce