Snak

Mere indhold efter annoncen

Jess Thorup jagter oprejsning: Ingen tror på os

ons 14. sep 12:11

FC København-cheftræner Jess Thorup ser opgøret mod Sevilla som en mulighed for, at de kan komme tilbage på sporet, men han ved godt, at der er ingen, som tror på dem.Læs hele nyheden her
Ja, bare underspil…. Sevilla er knebne favoritter, men åben kamp mellem 2 hold der ikke sprudler….
Jo Jess, der tager du fejl. De fleste fans har stor tiltro til holdet, de tror bare ikke på de kan præstere under dig :)

Mon ikke han er ude af vagten efter Sevilla og FCM kampene :)
Fc København Tottenham Hotspurs
Jo Jess, der tager du fejl. De fleste fans har stor tiltro til holdet, de tror bare ikke på de kan præstere under dig :)

Nu skal det her ikke ses som et forsvar af Thorup, men har du virkelig tiltro til truppen?

Har du tiltro til at Karamoko tager over når Corner er skadet? Eller Babacar?
Eller at Stamenic kommer på CDM istedet for Zeca? Eller Isak Johannesson, skal han ind og lege midtbanegeneral, nu hvor han blev købt for +30 Mio?
Har du tiltro til, at nogen som helst i truppen kan erstatte Pep Biel?
Hvad med Singh og Amoo, havde du stor tiltro til dem?
Mukairo?

Jeg er med på, at hvis alle er i topform, så har vi en meget stærk start 11er, men jeg kan ikke selv komme på én eneste spiller i truppen, der pt er i topform. Bare se på det spil Vavro har vist i denne sæson, eller Diks for den sags skyld, som i bedste fald er en træningskegle pt.
Falk er selvfølgelig altid pålidelig, med kan ikke trække læsset alene og er måske også ved at køre træt i at vende kriser. Claesson har været i god målform, men spillemæssigt har han virkelig også skuffet.

Ellers havde vi én spiller i topform, men han ville hellere til Grækenland.

Truppen er efter min mening både overvurderet og mangelfuld og det peger altså ikke kun tilbage på Thorup, selvom han selvfølgelig heller ikke gør noget godt arbejde.
Enig holdet er udmærkede! Man når træneren har haft 2 år til at implementere sit system og de stadig render forvirret rundt! Så er det sku da trænerens ansvar!!
Selvfølgelig har spillerne et ansvar, men når det er hele holdet og kikke en eller 2 spillere der ikke præstere så er og bliver det trænerens ansvar!!
Du tager fejl Jess jeg tror på jer 👍
Manchester United siden 92, GF siden 96.
@JakobFC

Men det er jo også en træners ansvar at få dem til at præstere og så tager det ofte længere tid end man forventer når nye spillere skal tilpasse sig ligaen og spillestilen, især for unge spillere, hvilket mange af dem jo er. Det var Biel jo også i den grad et eksempel på.

Apropos spillestil, så er det er dog nemmere scoute hvis man er tydelig på det punkt, så jeg ved ikke om Peter ´Carne´ Christiansen og Jess Thorup er uenige om hvilken måde de skal spille, eller om Thorup heller ikke helt selv ved det, for hvis det er den boldominerende med masser af pasninger gennem midten af banen, så virker mange af dem også bare fejlcastede og starter sådan set allerede med Vavro og Khocholava, men måske havde man bare ikke lagt sig fast på noget på det tidspunkt.

Hvorfor de ikke har fået et holdene midtbane som Lasse Berg er dog mig en gåde.

Thorup har dog heller aldrig slået mig som en koncepttræner, så måske har han bare fået at vide at de skal spille mere underholdende og så har ham og hans team prøvet at udvikle en stil uden at man nogensinde helt har lagt sig fast på hvad det vil sige.

De har dog nogle utroligt dygtige spillere på deres akademi som netop er vant til at spille den type fodbold som de kan trække på. Hvilket de jo egentlig også har haft succes med sidste sæson og som jeg forstod det, troede jeg også var en del af deres strategi.
Sandheden er jo at en klub som FCK ikke er i en position hvor de bare kan købe færdige spiller på det niveau der kræves hvis de skal gøre sig gældende i Champions League.
Dem skal de hovedsageligt udvikle selv.

I forhold til Sevilla skal de dog bare starte med at få styr på strukturen, for så burde de i det mindste ikke blive udspillet.
Uden Cornelius kunne man også bruge en spiller der minder mere om Biel og på den måde gå tilbage til noget de har haft succes med før.
annonce