Snak

Mere indhold efter annoncen

Joachim A: Giroud slog ud efter mig

Skrevet af bold
lør 26. nov 18:49

Den danske midtstopper var ikke helt tilfreds med den franske forward, som han havde en batalje med i første halvleg.Læs hele nyheden her
Skrevet af Edinho
Med tanke på Beckhams ikoniske udvisning mod Argentina i 1998, så skulle Giroud have været sendt i bad efter forseelsen. Det er vildt, at der ikke kom en VAR-reaktion, og gad vide om vurderingen havde været den samme hvis det ikke var en fransk spiller tidligt i kampen, og måske lige præcis Giroud, som mange finder sympatisk.
If I didn’t love football, I’d fucking hate it.
Skrevet af VikingStar
Man ser jo godt på bilde at det er to trette menn, hvor den ene slår den andre ubevisst under søvn:)
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af Født i offside
Det lignede i mine øjne bare at han slog armene ud i frustration og ikke anede Joachim kom der...
Skrevet af losamigoss
Det lignede for mig at han bevidst slog ud efter Joachim A, og prøvede at det skulle se tilfældigt ud. Forstod ikke, hvorfor den ikke blev vist i gengivelse, da den ville være rar at få afklaret. Joachim klager også til dommeren med det samme
Skrevet af Chris1234
Han skulle have haft gult 100% men ikke mere end det videre.
Skrevet af BetterThanFigo
Joachim Andersen har nok været pisse træls hele kampen, og så har Giroud givet igen. Det har JA jo en historik med - ikke at der er noget galt med det overhovedet - men hvis man er den type spiller der konstant går og skubber modspillere, skal man ikke gå til pressen og tude efter, når man har fået igen.

Fin kamp af DK. Ærgerligt resultat. Slå Australien i sidste kamp, så er det fint - Argentina ser ikke skræmmende ud, og de andre fra den gruppe skal vi kunne slå.
Skrevet af Vincent Gigante
Af en spiller, der kan godt være fysisk med små mind games I løbet af kampen, hvor man prøver at komme under huden på angribere - så tuder den gode Jokke godt nok meget, når der bliver givet tilbage fra samme skuffe.
Edge lord
Skrevet af Ostepop
Som jeg læser det rammer han ikke og med den linje der er lagt giver dette intet, i lille DK vil det give rødt, bare de tænker på det… man kan jo også være onside hvis modstander har en lille finger negl på den forkerte side eller en tåge fra en skid :-)
Skrevet af to-to
Jeg har sagt det før i forbindelse med hans optræden mod Nunez.Han spillestil er ganske usmagelig og det bliver man som modstander pissetræt af. Det gør automatisk at man betaler tilbage på et eller flere tidspunkter og rigtigt som andre her bemærker så hjælper det ikke han efterfølgende tuder noget så jammerligt.Hans langsomme løb blev i den grad udstillet her ikke kun overfor den hurtigste generelt i alle situationer.
annonce
0