Du svarer på indlægget:
Han spillede en klasse kamp. Spændende at se hvem der starter på landsholdet til VM, hvis Kjær kommer tilbage for fuld styrke. Andersen er efterhånden svær at komme uden om og byder sig selv til på en endnu højere hylde.


I min verden er Joachim Andersen i hvert fald helt på højde med Simon Kjær, hvis vi bare ser på deres evner som forsvarsspiller. Jeg vil næsten påstå, at han på nogle parametre har overhalet Kjær. Men spiller vi kun med to midtstoppere, så vil jeg næsten til enhver tid ønske mig, at Simon Kjær er den ene. Sammen med Schmeichel og måske også Højbjerg er han sjælen på holdet og den måske største leder i gruppen.

Skal Joachim Andersen starte inde ved VM, kræver det nok en skade til enten Kjær eller AC, eller også kræver det, at vi spiller med tre midtstoppere. Der er selvfølgelig også den mulighed, at AC får det svært i konkurrencen med Koundé, Araujo og Pique og derfor kommer til at varme bænken i efteråret. I så fald vil jeg stole 100% på Joachim Andersen som hans afløser.
0