Snak

Mere indhold efter annoncen

Joachim Andersen efter VM-fiasko: Beklager meget

Skrevet af bold
søn 4. dec 21:04

I et Instagram-opslag søndag undskylder Joachim Andersen for Danmarks skuffende VM-slutrunde.Læs hele nyheden her
Skrevet af TheLastWord
Tak Joachim. Defensivt stod vi egentligt fornuftigt nok, hvilket giver håb om er godt EM som ikke er langt væk. Ideerne, modet til at turde udfordre og fighterviljen fremadrettet skal der ske en del med… måske vi skal satse på spillere der ikke er skadede eller ude af form?
Skrevet af Niller03
I smell a rat….først Schmeichel og så Joakim……så mangler vi bare 24…..😛
Skrevet af Nerazzurri2011
Det ændrer ik så meget på, at de i den grad lignede nogen der hellere ville på juleferie. Ganske enkelt en skændsel. Men ja - måske er form vigtigere end relationer, hvem ved.
Selvom CE var én af de mindst dårlige imod Tunesien havde jeg gerne set en start-11 uden ham imod Australien. Han giver en falsk tryghed da alle forventer at han på et tidspunkt nok skal ændre kampen.
Skrevet af John Doe
Det er ingen skam at tabe til nogen der er bedre end en selv, hvis man har givet sig fuld ud, men det er her problemet kommer, for der var ikke mange på holdet, der havde gnisten, modet eller viljen, alt for mange spillede alibi bold, hellere spille bolden på tværs eller bagud end at sætte den på spil fremad
Hvor mange spillere oplever at komme med til et VM i deres karriere, så skal man sgu komme med ild i øjnene, når man er med
Der må også ligge et stort ansvar hos Kasper Hjulmann for at spillerne ikke var mental parate
Skrevet af Tom Wanks
John Doe, bemærk at plænen fra mange sider nu nøje klippes til, så fortællingen bare bliver at vi ikke kunne leve op til forventningerne. Vi var ikke bedre. Videre.

Danmark, det refleksive og lærende land.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af mansemand
se nu bare at få købt nogle julegaver, drik noget gløgg, spis noget flæskesteg med familien..men for guds skyld..hold jeres kæft indtil i klubberne går i gang igen !!!
Skrevet af Fodboldens_ABC
Jeg synes sgu at det er helt fint at han beklager for indsatsen. Det er deres profession, og et meget feteret og velbetalt et af slagsen. VM er og SKAL være det største, og alligevel peakede de ikke som de burde. Eriksen og Skov Olsen var milevidt fra deres vanlige internationale niveau, og ingen steppede op da andre fejlede/ikke evnede. Det er helt på sin plads at være skuffet, når barren har været sat så højt, også af truppen selv, og særligt Hjulmand. Nu er der knap 4 år til næste gang, og vi kan ikke tage for givet at være med. Det er så utroligt skuffende! Især når man ved at de kunne gøre det endda meget bedre.
Øv, og tak Joachim A. Op på hesten igen.
Skrevet af Slettet(521954222112)
Det er jo helt fucked - der var netop ingen ild i øjnene - landstræneren far-til-fire-agtigt syngende så blondt smilende under hele nationalsangen - vi vil se ild! - der var ingen ild - der var bold spillet rundt på den mest hyggelige måde - ikke godt nok.
Skrevet af rolig
ingen ild eller gejst. Hjulen varer forhåbentlig ikke til påske
Skrevet af VIF57
Kom igen…….
Skrevet af BillbyB
Enig ift. CE. Vi tror for meget, at han skal gøre det for DK. Han var ringe mod Australien og al for langsom i sin boldomgang. Han er en dygtig og vigtig spiller, men det er lidt et problem, han er så urørlig.
Skrevet af JUXTAPOZ
Det er rigtig fint, at de danske spillere er begyndt at beklage i medierne, men jeg synes vi mangler en forklaring på hvorfor det gik SÅ GALT. Og helst ikke fra Hjulmand idet han snakker udenom konstant.
Det er simpelthen ikke nok, at der var meget pres fra medierne - den køber jeg ikke.
Er man fodboldspiller og ikke kan håndtere sådan et pres, så har man et stort problem og svaghed for atlet. Det er svagt imo.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Skrevet af JUXTAPOZ
John Doe

Forklaringen på det mentale kan være, at Hjulmand selv ikke var klar i hovedet. Og Hjulmand inviterede selv medierne indenfor til at snakke om menneskerettigheder osv., hvilket var et kæmpe selvmål. Det skabte i hvertfald ikke den ro, der er bedst at have for en prof atlet.
At Hjulmand havde behov for at tale om sine personlige følelser osv. var bare patetisk og woke.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Skrevet af Friland17
Nu skal vi have et nyt landshold bygget op, og det skal være med spillere der gider gå gennem ild og vand. Derfor udlad spillere som Schmeichel, Mæhle, M. Jensen, Braithwaite, Dolberg og Eriksen. De kan komme i spil igen når de viser form og vilje på klubplan.
annonce
0