Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stagger Lee
I vil simpelthen ikke anerkende et straffe, når i ser det, fair nok. Snak om format.

Jeg kan såmænd godt give et straffe til Rodrygo, hvis det ikke var fordi, han stod offside. Den kan forsvares. faktum er, Var tjekker den ene, men ikke den anden os så overser de offsiden.

Og selvom jeg godt kan forstå lysten til at overfuse dommeren, så er det bestemt ikke vejen frem for Laporta.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Erdermeresovs?
Stagger - du vil stadig ikke tage afstand fra, at DIN præsident opsøger en dommer efter kampen.Åh hold nu k*ft med den slags. Han er en bleghvid dansker der holder med et hold fra spanien. Det bliver aldrig HANS klub.


Watch out, we got a bad ass over here.

Hvis nogen skal bruge et godt grin kan I med fordel tjekke fcb.dk hver gang tingene ikke går deres vej.
Det flyder over af indlæg som det jeg svarer på. 0 substans, -2 indsigt, 100% undskyldninger der findes på de twitter indlæg, der passer ind i deres narrativ og masser af ondt i røven. Det er ganske underholdende.
Skrevet af Slettet(400625230401)
I vil simpelthen ikke anerkende et straffe, når i ser det, fair nok. Snak om format.

Stop nu den snak om et potentielt straffe der ville være dømt at meget få dommere. Den er ikke klar. Dommeren mener ikke der er straffe, og VAR ser intet der går imod dommerens overbevisning.

Men som Barca fan mener du at du er bedre dommeruddannet? Du gør dig selv mere og mere til grin.
Skrevet af Tonytouch
Stagger Lee - De viste VAR på TV og Rodrygo var på linie med en barca spiller så der var ikke offside.
On topic: Dette er selvfølgelig en opførsel som på ingen måde skal tolereres. Troede Laporta var en mand af format, jeg håber der følger en monster bøde til de dårlige tabere fra Barca.
Skrevet af Stagger Lee
Jeg er pænt ligeglad med om, hvad en Real fan mener om mig. Intet kunne være mig mere ligegyldigt.

Men jeg kan da godt forstå, i er glade for sejren. Det ville jeg også være, havde det været omvendt. Barca spillede en skidt kamp og lavede endnu engang alt for store individuelle fejl og dertil manglede man alt for meget skarphed i spillet på den sidste tredjedel. Det er samme billede vi har set siden landskampspausen og på den måde var der intet overraskende ved resultatet.

Det mest overraskende var i virkeligheden nok, man egentlig havde muligheden for at få et resultat med hjem så langt hen i kampen. Specielt med tanke på de store fejl, der blev lavet og med det impotente spil Barca leverede.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Stagger Lee
jeg håber der følger en monster bøde til de dårlige tabere fra Barca.

Det kan du være helt sikker på, der gør og det skal der selvfølgelig også.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Maradona-Messi
Når man læser RM-fans indlæg her, så er da vist ikke kun Laporta, der viser mangel på format. Det ville klæde RM-fans at erkende, at begge situationer var straffe, men at det af uransaglige årsager kun var den ene, der blev dømt... når vi nu er ude i alt det her med at skulle erkende ting :-)

Selvfølgelig skal Laporta da ikke rende ned til dommeren, det er på ingen måde i orden - sådan, var det erkendelse nok?
Skrevet af The Tactician
@paseo

Shit en taberklub med ren tabermentalitet.


Sikke en dum kommentar. Du spillet hellig og kræver alle Barca fans undskylder til dig for Laportas opførsel. Undskyldte du, da Mourinho stak en finger i øjet på Tito? Tig du afstand da Mourinho beskyldte dommerne samt uefa for at holde med Barcelona?
Skrev du på noget tidspunkt, at Real Madrid var en taberklub og havde en tabermentalitet, da Moutinho opførte sig sådan?
Hvis ikke, så burde du nok bare tie stille. Der er godt nok mange real fans der er igang med at pudse glorien for tiden.
Skrevet af Slettet(400625230401)
Maradonamessi

Hvorfor pokker skulle nogen anerkende det var et straffe, når det ikke nødvendigvis var det. Den kunne dømmes, men meget få dommere ville nogensinde dømme den. Slet ikke Sanchez Martinez og Hernandez Hernandez.

Hav dog så meget format at anerkend dommerne og VAR.
Skrevet af The Tactician
Og hvis real fans havde bare en lille smule format, så ville de kunne forstå hvorfor Barca fans er irriteret over, at dommeren ikke i det mindste gik ud og så forseelsen på skærmen. I ville blive ligeså irriteret hvis det gik ud over Real. Det er så let at sidde pege fingre, når det ikke går udover en selv.

Læg de ting sammen med de manglende straffespark mod Bayern og Inter, så må I da kunne forstå at man som Barca fan er frustreret over VAR pt. De 3 vigtigste kampe i sæsonen, og så bliver man udsat for sådan noget. 2 af dem er endda direkte årsag til at man med 95% sikkerhed ikke spiller i CHL til foråret. Forventer I at alle Barca fans bare skal trække på skulderen og synge fællessang foran et lejrbål med snobrød. Selvfølgelig er man frustreret, og det ville klæde folk at have en forståelse for det, istedet for “tud tud” kommentarer

Det ændre ikke på det faktum at Real var bedst i dag og fortjente sejren. Dog har man lov til at være frustreret over VAR som Barca fan
Skrevet af Maradona-Messi
Camacho: Men det er da interessant, at det kun er den ene, der skal tjekkes af dommeren. Der er jo klar kontakt mellem Lewandowski og RM-spilleren. Hvorfor gør det så ondt at erkende?
Skrevet af haraltidret
Joan Laporta bliver ufortrødent ved med at udstille sig selv og FC Barcelona på en yderst usympatisk måde.
Skrevet af BarcaMessi
self gør han det når man bliver snydt 3 kampe i træk.
Skrevet af Slettet(400625230401)
Det er VAR reglerne. VAR ser den igennem og vurderer dommeren ikke laver en klar fejl. Derfor skal dommeren ikke se situationen med lewandowski igennem.

VAR vurderer at dommeren overser en stempling på Rodrygo, og derfor skal han se den igennem.

I råber op om i snydes for et straffespark, men aner ikke hvordan der dømmes med VAR..
Skrevet af klunseren
Det er jo lige præcis den form for opførsel der gør at fansene ind imellem går over gevind. De ser jo hvad de etablerede klubfolk gør, og så følger de deres eksempel.

Laporta bør som minimum få 3 måneders forbud mod at vise sig på noget stadion hvor der spilles kamp, og så en gedigen bøde, der virkelig forslår.
Man burde måske endda overveje at trække nogle point, for det er godt nok et skidt eksempel at sætte for verden, når man en af verdens største klubber!
Skrevet af Vladivostok
lige så meget jeg ønskede Xavi ville være den næste store træner så er han bare ikke en god nok træner. holdet har ingen gejst og sætter holdet forkert og virkelig dårlig til at forberede spillernes til opgaven.
Skrevet af slapafchef
Det er den samme sang hver eneste gang Barcelona taber, det er altid dommeren, VAR, græsset er for langt osv. De taber aldrig fordi modstanderen er bedre, det er da utroligt. Anerkend dog i ikke var det bedste hold på dagen.
Skrevet af Maradona-Messi
Camacho: Øh ja, men spørgsmålet er jo hvorfor VAR ikke beder dommeren kigge situationen med Lewandowski igennem?

Slapafchef: Jeg tror de fleste Barca-fans har skrevet, at RM vandt fortjent. Fortvivlelsen kommer, fordi man på trods af en lidt sløj kamp, kunne have fået noget med hjem fra Madrid, men VAR ikke behandlede begge hold ens.
Skrevet af PaseoDeLaCastellana
Så hverken brugeren Stagger Lee eller Maradona-Messi vil tage afstand fra et tæt ved fysisk angreb fra klubbens præsident.

Er der mon andre i tråden her, der er modne til at sige fra?
Din holdning er en mink, og jeg er Mette Frederiksen
Skrevet af Smellycat
Det kender du forhåbentlig godt selv svaret på.. VAR vurderede det samme som dommeren på banen; derfor skal han ikke ud og se den efter.

Men som Morten Bruun sagde under kommenteringen: “Meget, meget rimeligt at Barcelona taber med 2 mål i den her kamp.”.
annonce
0