Snak

Mere indhold efter annoncen

Joe Allen: Stadig meget at spille for

Skrevet af bold
fre 22. feb 2013
Liverpools Joe Allen understreger, at der stadig er meget på spil for holdet, selvom resten af sæsonen kun byder på Premier League.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Wormie
Du gjorde det fint i går allen, keep it up
Skrevet af jho
Ja ja, og Suarez er et usympatisk svin!
(Undskyld, det virker bare som om det er blevet en standard-sætning i alle Liverpool-tråde. Så tænkte jeg ville være first-mover i artiklen.)
Skrevet af Cside
@jho

...i second that!
Collar turned up, back straight, chest stuck out, he glided into the arena as if he owned the fucking place. Any arena, but nowhere more effectively than Old Trafford.
Skrevet af Smör40
Jeg synes ellers der var bunkevis af positive ting at tage med fra kampen igår
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Rasmus-H
@jho
+1
There can only ever be one King and the man who\\\'s earned the right to sit on Anfield\\\'s throne is Kenneth Mathieson Dalglish. <3
Skrevet af D.B.R. ©
@ jho

Det ser ud til at flere går i fælden.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af peteragholmstrand@hotmail.com
Citat fra artiklen:
Vi går ind til alle kampe fra nu af og til slutningen af sæsonen, og forsøger at få så mange point, vi kan, og får os op på en så høj plads i tabellen som muligt, siger Joe Allen til Liverpools hjemmeside.


OK! I modsætning til hvordan det indtil nu har været i sæsonen, hvor i ikke er gået på banen i alle kampe for at vinde dem? Enten er oversættelsen helt væk, eller ogå taler Joe Allen i tåger :-)

Når det så er sagt har Liverpool da stadig masser at spille for. Der er ni point på til fjerdepladsen, og de har mulighed for at hente 33 i de sidste 11 kampe, og de har endda både Tottenham og Everton på hjemmebane inden sæsonen er slut.
Skrevet af Mr. Spock
Lad os se hvor mange point der er op til fjerdepladsen når Tottenham har spillet lige så mange kampe som Liverpool.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
annonce
0