Snak

Mere indhold efter annoncen

John Terry misser PSG-brag

man 15. feb 2016
Chelsea er uden en småskadet John Terry i morgendagens brag mod Paris Saint-Germain. Oscar er blevet klar, mens Nemanja Matic og Pato bliver hjemme.

Læs hele nyheden her
Arbejder Pato stadig på at komme i form?
Arbejder Pato stadig på at komme i form?


Det melder mange kilder, ja.
The Blue Boys from West London
Det gør en meget svær opgave tæt på umulig.

Kan man slippe fra Paris med et mindre nederlag, og holde lidt liv i returopgøret, så er jeg mere end tilfreds.
Ikke fordi vi i forvejen er ramt på den position men super at Terry lige skal være skadet nu også... Christ..
Ja det gør han. Pato har har trods alt ikke spillet siden starten af december, så vidt jeg husker. Og han var kun lige kommet tilbage fra ferie da vi signede ham, så det er ikke så underligt at han skal bruge en lille måneds tid. Det er jo ikke i nogens interesse at han kommer ind for tidligt og så ikke kan følge med i tempoet.

Men interessant opstilling vi kommer til at spille med mod PSG, nu hvor hverken Matic eller Terry kan være med. Den kommer formentlig til at ligne noget alá den opstilling der startede anden halvleg mod Newcastle, hvor Rahman spillede og Cesc havde en af de defensive roller på midtbanen.
Chelsea uden Zouma og Terry i forsvaret mod en sprudlende PSG offensiv det kan næsten kun gå galt.
Haraltidret

Jeg er ret enig i at det virkelig ikke lyder optimalt. Men vi vandt jo trods alt CHL i 2012 med Luiz og Cahill i midterforsvaret, så en lidt chance er der da stadig.
Det kræver bare, at Messi og Robben brænder straffe igen, og jeres træværk står i vejen flere gange og at i scorer på alle jeres chancer og modstanderne får deres nøglespillere skadet.

Det er en mulighed ja.
"Bare tanken om fire skridt tilbage og et til siden for så at trække op i shorts så man kan se musklerne, og til sidst at sparke bolden alle andre steder hen end i mål - Priceless".
Bare for lige at få fakta på plads:

Nemanja Matic er rejst med til Paris, men har ganske rigtigt karantæne i morgen

Jake Clarke-Salter er ikke spilleberettiget i Champions League, men er rejst med til Paris, da han er rykket op i førsteholds-truppen efter Kurt Zoumas skade.
Mero:
Skønt at se,at der stadig er nogle der husker denne skønne maj aften i det sydtyske 2012 !
Blue is the colour !
annonce