Snak

Mere indhold efter annoncen

Jon Dahl efter 7-0: Kunne have scoret 10

lør 25. jan 2020

Jon Dahl Tomasson er godt tilfreds med 7-0-sejren over IFK Malmö, men man kunne have scoret 10 mål, siger Malmö FF-træneren.Læs hele nyheden her
Flot Jon. Virkelig classy udtalelse mod fjerde bedste række... Hvis man har chancerne til 10 er 7 dårligt og han burde være utilfreds, i stedet udtaler han sig arrogant. Havde håbet på bedre stil.
Jeg synes t huske han engang i sin aktive karriere udtale noget i stil med “Jeg har kun lavet én fejl i mit liv, det var da jeg sagde jeg var Danmarks bedste angriber, jeg Mente selvfølgelig Europas bedste”
Malmøs første træningskamp bliver fulgt af de danske medier.

FIRST TIME EVER !

Jons tilstedeværelse i Malmö bringer os tættere sammen i Øresundsregionen.
Jeg indrømmer blankt, at det efter min mening, var Jon der skulle have arvet landstrænersædet i første omgang. Nu skulle det være de tidligere ungdomstrænere fra Farum i stedet for, hvilket også er ok.

MEN, hvor er det befriende, at det blev Malmøs chance. Hvis konstellationen går hen og bliver en succes, åbner det op for et tættere samarbejde i Norden.

Det har altid undret mig ( Københavner ), hvorfor vi ikke kommunikere mere med vores naboer både i forhold til fodbold og kulturelt i al almindelighed.
Jon fortjener succes i Malmö og hvis det sker, så er der med garanti endnu flere danskere som vil følge vores nabo, - HERLIGT !

kimjen
Flot Jon. Virkelig classy udtalelse mod fjerde bedste række... Hvis man har chancerne til 10 er 7 dårligt og han burde være utilfreds, i stedet udtaler han sig arrogant. Havde håbet på bedre stil.

Der er fandme da intet galt med den udtalelse. Du får godt nok travlt med at kommentere på diverse artikler, hvis der skal så lidt til at få din puls igang.
Min puls er helt i ro, men efterspørger en anelse mere klasse.
Havde det været Laudrup, Ståle, Hjulmand, Priske osv. som udtalte dette, tvivler jeg dog på at du havde kommenteret. Der er jo for manges vedkommende gået sport i at være uenige og pege fingre af alt hvad JDT, Hareide, Steinlein, Kjær, Zanka m.fl. siger.
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Hvad sker der her? Er det mangel på klasse, at man siger at man kunne have scoret 3 mål mere, når man vinder 7-0 over et hold der ligger tre rækker under?
annonce