Snak

Mere indhold efter annoncen
Det giver god mening at få en spiller ind der er god på låget, når nu de er blevet proklameret de vil have os over kanterne
Hvor skal Wind være ift Højlund?
If I didn’t love football, I’d fucking hate it.
Havde gerne set Billing i stedet for M. Jensen.
Nørgaard og Højbjerg burde klart være nok balance og synes umiddelbart Billing vil gør det lidt mere dynamisk og uforudsigeligt.
Men spændende nok opstilling.
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Selv den begrundelse retfærdiggør ikke at de 2 skal starte. De var vel tæt på at være DK´s dårligste mod Finland, og der kom først lidt fart i spillet, da netop de 2 blev skiftet ud.
Og ja MJ gør det da fint i PL, men har stadig til gode at se en god landskamp fra hans side. Damsgaard burde aldrig være i betragtning til at starte inde, hvis du spørger mig :-)

Har valgt MO og Billing i stedet. Det kunne ligne kampen mod Færøerne, hvor det kræver 4-5 udskiftninger, og så en sent mål til sidst - håber naturligvis jeg tager fejl, og at der står 0-3 ved pausen :-)
Gætter på at Wind skal være falsk nier og så Højlund helt fremme
FCK
De kommer til at stå 10 mand bag bolden, så det er en fin opstilling. Braith ville formegentlig ikke få nok ud af det.

Jeg håber også at Dreyer kommer ind i 2, som nævnt ovenfor, er han god til at sætte en mand og hakke på kassen.

Det bliver spændende om det bliver en Færøerne vol 2, hvor vi skal kæmpe for at få en enkelt pind, eller om vi gør kort proces efter 15-20 min og er på 3-0. Eller noget midt i mellem 😄 f*ck, alt kan ske!!

God kamp gutter.

Edit: romeren delte mine tanker åbenbart 😄 tror i øvrigt at Mathias Jensen kommer helt til sin ret i dag, og leverer en god kamp.
Hjertet er gult, humøret er blåt.
Synes både Braithwaite viste svage kompetencer i afslutningsfasen og indskiftningen af Wind i højre side var et dårlig valg.

Wind er central angriber og ikke særlig god i det defensive i sin side. Så det må vi håbe kazakerne ikke finder ud af.

Dreyer er jo skræddersyet til højresiden. Så kunne Wind overtage Højlunds 9’er position - hvis han skal spares lidt på.
Nogen der ved hvor lang Tv2´s kontrakt med Kenneth Perez er?
Fornuftigt valg af Wind. Og når alle spillere forhåbentlig er til rådighed ved næste landskamp, kan vi sige farvel til yderligere 4 spillere: Damsgaard, M. Jensen, Kjær og Nelsson.
4-3-1-2? Og hvorfor spiller Billing ikke? Nok bedste spiller for Bournemouth i sæsonen.
annonce