Snak

Mere indhold efter annoncen
0-0 er spillet
Nogen der ved hvor lang Tv2´s kontrakt med Kenneth Perez er?


FOR LANG!!!!!

On topic:
- Kampen i dag kan godt gå hen at blive så bævlet som kampen mod finnerne. Det er ikke "bare lige" at kombinere sig igennem et 10-mands forsvar. Denne her kamp skal vindes og så kan det polerede spil vente til på hjemmebane.
- Damsgaard sakl lige op i omdrejning igen efter sin lange skade. Hans kreativitet og fodboldhjerne er fantastisk og jeg tror det er derfor han bruges. Han kan se ting som andre ikke kan - med Eriksen en mulig undtagelse. Han skal spille for at komme i topform.
- I mine øjne en fin ide at sætte Wind på banen fra start. Som andre skriver er Braithwaites styrke at løbe hurtigt og det tvivler jeg lidt på bliver aktuelt i dag. Wind er kropsstærk og kan holde i bolden plus han er stærk i feltet.

Jeg siger det lige igen: Kampen i dag kan blive enormt bøvlet. Sejren er vigtigst og så er det mindre vigtigt hvordan spillet er i dag.
Spursfan siden den første fodboldkamp jeg så i starten af 80\'erne: 3-2 mod Newcastle :-)

@DeZlatanskeVers

ALT ALT for lang !
Stop nu for helvede med at tale om det kunstgræs.
Rigtige fans siger nej til pyro på stadion!
Helt enig i at Kenneth Perez har alt for lang kontrakt, den værste kommentator efter min smag. Til gengæld synes jeg Mads Junker er god.
Jeg kunne godt tænkte mig at se hvad Morten Hjulmand kan på landsholdet, jeg håber han kommer på banen i dag.
Så spændende med det angreb. Kom så DK!
FCK - Dansk fodbold i Europa - Landsholdet
Virker også mærkeligt de har sat perez og David Nielsen sammen igen. David ligner godt nok ikke en der har meget tilovers for ham 😅

Ot: lad os få et hurtigt mål, og lukke kampen tidligt. Så kan flere spillere forhåbentligt komme i aktion.
annonce