Snak

Mere indhold efter annoncen

Jordi Alba: Foretrækker ikke at møde Neymar

Skrevet af bold
tir 16. feb 2021

FC Barcelonas venstreback Jordi Alba er glad for, at han ikke skal stå over for Neymar og Angel Di Maria i tirsdagens Champions League-opgør mod PSG.Læs hele nyheden her
Skrevet af Allez Paris!
At mangle Neymar i denne kamp svarer til at Barcelona manglede Messi når han var ved sit bedste. Kæmpe tab for klubben. Det gør det endnu værre, at Di Maria også er skadet. Truppen er dog stadig stærk nok til at man kan hive en sikker sejr hjem. Mbappe er trods alt Mbappe, Keane er i god form og Icardi passer egentligt godt ind, når modstanderen er Barcelona. Han vil kunne dominere Pique og Lenglet, hvis det som ventet er dem, som starter inde.
Ici, c'est Paris!
Skrevet af HoldUd
Tag brillerne af og prøv igen.
Skrevet af Allez Paris!
@HoldUd

Barcelona mod Juve med Ronaldo: 0-3 nederlag på Camp Nou. Man taber 1-3 til Real Madrid på Camp Nou og har tabt mod Atletico Madrid. Det er deres form mod dygtige hold. Så ser man deres kampe mod svage hold, og selv når de vinder, ser de forvirrede ud på banen.
Hvis man tror, at Barcelona er gode i denne sæson, har man simpelthen ikke set dem spille.
Ici, c'est Paris!
Skrevet af HoldUd
Nej Barca er ikke skræmmende længere, men de viser stadig spil hist og her som kan gøre ondt på mange hold. Nej Paris er ikke Alaves, men nu er Paris uden Neymar og di Maria + de ikke har en T. Silva længere.
De er svært at vurdere hvor gode de er i år, men Icardi, Kean og Sarabia er gode spillere, men så heller ikke mere. PSG har heller ikke set for gode ud i denne sæson, så selvfølgelig er der ingen sikker vinder.
Skrevet af Chris4700
@Allez
Du er selv inde på form, og det er her det bliver interessant og svært at forudse. For umiddelbart virker Barca til at være et godt sted pt, bortset fra Sevilla kampen. Det var de altså ikke da de mødte de hold du nævnte (som du selektivt plukker ud for at underbygge din pointe, gode resultater mod store hold er altså også opnået denne sæson). Holdet er under opbygning, og gør stødt gode fremskridt. Hvis man ikke er klar over det, "har man simpelthen ikke set dem spille". Spørgsmålet er bare hvor langt de nu er nået, om de er langt nok til at kunne spille op med PSG. Jeg tror det, men er selv bekymret for at de ikke er der endnu
Barca
Skrevet af Slettet(371811220901)
Allez Paris ser hvad han vil. nu vil vi se hvad der sker i aften. ingen grund til at snakke så meget inden.
Argentina tager VM i 2022! Napoli tager Scudettoen for første gang siden Maradona tiden.
Skrevet af Fodboldtilskuer00
Jeg er mere spændt på Messi, han har set flyvende her i 2021 kan han finde det gode spil tror jeg selv for PSG kan han være svært at håndtere.
Skrevet af Allez Paris!
@Chris4700

Du siger de er et godt sted pt. Er det på baggrund af resultaterne eller spillet på banen? For selvom de har vundet en del kampe mod midt- og bundhold, har de jo ikke imponeret på banen. Tag deres sidste tre kampe som eksempel, siden du udelukkende vil tale om deres nuværende form.

5-1 Alaves
3-2 Betis
2-1 Athletic Bilbao

Tre sejre, men de spillede dårligt mod både Betis og Athletic Bilbao, og kampene kunne sagtens være endt uafgjort eller endda nederlag.

Jeg ser et hold, som ofte er ideforladt, hvor nogle spillere er ude af form, hvor andre bare ikke er gode nok til så stort et hold som Barcelona, og sidst men ikke mindst mangler de vigtige spillere.
De gange, PSG har mødt Barcelona indtil videre, har jeg aldrig troet, PSG ville vinde. Dette er første gang jeg er så sikker, som jeg er i dag. Det handler heller ikke om at jeg har PSG-briller på, for jeg havde slet ikke været lige så sikker, havde PSG mødt et andet storhold. Jeg kan bare slet ikke se noget i dette Barcelona mandskab og træneren og jeg er sikker på, dette bliver bekræftet i aften.
Ici, c'est Paris!
Skrevet af LionelSchmeichel
Man må fandme give dig at du ikke er bange for at tabe ansigt Allez, hvor mange indlæg har du efterhånden skrevet om det samme emne?.. Men held og lykke i aften, bliver en fed kamp.
Skrevet af anygivenday
Bare rolig, Neymar´s søster har fødselsdag og den vil han ikke gå glip af - egentlig vanvittigt at en spiller på den måde "gemmer/skulker" for det er nu 3. År i streg han er "skadet" på samme tidspunkt
annonce
0