Snak

Mere indhold efter annoncen

Jose Mourinho: Vi var i kontrol

Skrevet af bold
ons 21. jan 2015
Chelseas manager Jose Mourinho føler, det var en fantastisk kamp, da holdet i går spillede 1-1 med Liverpool. Han føler, Chelsea var i kontrol.

Læs hele nyheden her
Skrevet af badazz
men vi var i fuld kontrol.

Var det ikke primært i 1. halvleg de var i kontrol.
I 2. halvleg var CFC da lidt på hælene.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af stolpesten
Første halveg var det vanelig Chelsea-kontrol. Men anden halvleg kunne nemt var endt anderledes. Chelsea har uden diskussion PL´s bedste målmand. Og en lidt mere kompetent og effektiv modstander, så var kampen endt lidt alá Tottenham-Chelsea kampen med en røvfuld til Chelsea.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af forzaDErøde
Chelsea har uden diskussion PL´s bedste målmand?? Arg det mener jeg så godt kan diskuteres! :)
United og AaB. Alt andet er ligegyldigt! Beckham er og bliver KONGEN af frispark. Spillere med ægte klubhjerte er det fedeste, loyalitet over alt andet!
Skrevet af VærsgoDürum
Enig, det var virkelig en god kamp. Anyway, det kan vel kun være åbenlyst at han beskytter spillerne her for 2. halvleg, synes jeg bestemt, var mere eller mindre styret af liverpool - med få perioder hvor chelsea så farlige ud.
Ekstra dressing? Chili uden chili?
Skrevet af VærsgoDürum
Chelsea har uden diskussion PL´s bedste målmand?? Arg det mener jeg så godt kan diskuteres! :)


Lad mig omformulere for ham.

Courtois, cech og david de gea er de 3 bedste målmænd i PL med afstand.
Ekstra dressing? Chili uden chili?
Skrevet af Evoxx
Hvordan kan du udtale dig om Cech? Med mindre du har set ham til træning, har du da ingen anelse om, hvor god han er mere. Manden har ikke spillet i flere måneder.

Og vil stadig påstå, at De Gea er bedre end Courtois lige pt.
Skrevet af D.B.R. ©
Manden har ikke spillet i flere måneder.

Han har da spillet de sidste par kampe i PL for Chelsea.

http://weaintgotnohistor…med-lineups
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Paven82
Hvordan kan du udtale dig om Cech? Med mindre du har set ham til træning, har du da ingen anelse om, hvor god han er mere. Manden har ikke spillet i flere måneder.

Og vil stadig påstå, at De Gea er bedre end Courtois lige pt.


Cech har spillet så sent som i weekenden... Hvor han viste vanlig høj klasse

Jeg mener stadig at de 2 bedste keepers er hos Chelsea (Courtois og Cech), men jeg vil dog sige at De Gea har haft større betydning for United end de 2 andre har for Chelsea.

De Gea er ene og alene skyld i at de ikke roder rundt i midten. Det forsvar som han har foran sig er en miserabel affære at se på. (Men i deres forsvar, så fungerer 3-5-2 opstillingen på ingen måde).
1: Chelsea FC 2: Brøndby IF Støtter danske hold i EL og CL (med mindre det er mod Chelsea) KTBFFH!
Skrevet af Cand.D
Fuld kontrol i 1.halveg, 2.halveg foregik lidt på hælene, og det virkede mest af alt som om de havde en mindre god indstilling til kampen. Sterlings mål må aldrig kunne lade sig gøre, og Cahill ser ikke alt for god ud i situationen.
Courtois stod en fantastisk kamp efter tilbagevenden fra sin skade.
En finaleplads skal køres hjem på Broen, hvor indstillingen samt opstillingen forhåbenligt er mere offensiv.
Skrevet af bothorsen
Det er godt nok svært at være enig i at de spillede fantastisk eller at det var en fantastisk kamp. Chelsea spillede det værste gang obstruktionsfodbold i næsten hele kampen. De har 1 eneste skud på mål og det var deres straffe. Det er godt nok ynkeligt.

Jeg holder hverken med Chelsea eller Liverpool, så det er egentlig ligegyldigt for mig hvem der vinder. Men efter kampen i går kan jeg kun håbe at Chelsea bliver sendt af helvede til i retur kampen.

Føj hvor kan jeg ikke holde den slags fodbold ud.
Skrevet af mikkelcp
Briller eller ej - jeg har svært ved at tro, at Lloris ikke fører på mange parametre denne sæson. Den mand leverer mindst et mirakel pr. kamp.
Skrevet af mikkelcp
Skrevet af stolpesten
Chelsea har uden diskussion PL´s bedste målmand?? Arg det mener jeg så godt kan diskuteres! :)


På ingen måde.. Lloris fra Tottenham kommer tættest, og efter der De Gea. Men ingen af de to når Chelseamålmandens klasse..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af rasmusfn
.
Skrevet af Zeb
mikkelcp > Problemet er at det slet ikke er sammenlignelige tal. Lloris har været et svagt led hos Tottenham flere gange så han har større andel af de "dårlige" stats, mens Courtois of De Gea begge har spillet med forsvar der til tider var usikre. Især Chelseas forsvar i starten af denne sæson (Courtois) vs. Chelseas forsvar i sidste sæson (Cech) var mærkbart forskellige. Der er heller ikke noget tal for sværhedsgraden af redninger.
Chelsea. Punktum.
Skrevet af forza-mufc
Og tottenhams forsvar har ikke været usikkert? altså, det forsvar der til tider har indeholdt Kaboul og Naughton?

Cech, Courtois, Lloris og De Gea er alle fabelagtige målmænd, og med afstand de 4 bedste i PrL
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af kisum18
Bare lige for at være ærlig. Chelsea styrede kampen i hele 1 halveg.
I 2 halveg kunne de ingenting, man så deres kæmpe svaghed når en hurtig spiller løber med bolden så kan Cahill og Terry intet! De er duel stærke, and thats it!

Hvis Gerrard havde scoret på sin enorme chance og Lallana havde lidt mere held i sin afslutning og hvis Courtois ikke havde været så hurtig til at rejse sig på Sterlings afslutning efter en Henderson kanon afslutning, så havde den jo endt med en røvfuld til Chelsea...

Liverpool var klart bedst i 2 halveg, endda med afstand! Chelsea havde desuden ikke en eneste chance udover deres straffespark.
Skrevet af LøvernesKonge
Tallene siger ellers noget andet....

https://www.facebook.com…821/?type=1
Skrevet af Cookie Dude
Interessante tal.


Nu handler det naturligvis om PL´s målmænd, men alligevel meget sjovt, når man også sætter Neuer ind i sammenligningen.

http://www.squawka.com/c…pletion#avg
Y.N.W.A.
Skrevet af chrmik
@bothorsen

Ha ha ... good one - log du bare tilbage på din vanlige profil.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
annonce
0