Snak

Mere indhold efter annoncen

Journalist: Braithwaite bør forlade Barcelona

tir 23. aug 04:30

Journalisten Juan Jimenez mener, at Martin Braithwaite bør acceptere, at han ikke har en fremtid i Barcelona. Læs hele nyheden her
‘Han bør hjælpe Barca’
‘Han fik opnået en drøm hos Barca’
Man hører altid det samme pladder om og om igen omkring Barca. Samme retorik har de brugt mod Frenkie De Jong, at ‘han skulle hjælpe klubben’ og ‘hvis han VIRKELIG elskede klubben, så ville han gå 50% ned i løn’
Barca ved udmærket hvad, de gør og de er pisseligeglade. Vammelt.
Manchester United ‘33
MB skal blive. Han får sit hyre, så F**k´em! Det er dejlig med en Barca i nød, der ihærdigt forsøger at vaske hænderne fra ansvaret.
En journalist mener… Skal vi ikke også snart have en artikel om, hvad spillernes mødte mener MB skal gøre?
MB er i sin fulde ret til at hæve lønnen i to år som kotrakten strækker sig til. Dermed er det lidt barnligt at blive pigesur over at klubben ikke kan bruge ham, klubben forsøger jo ikke tryne ham ned på 2.holdet, de har hele tiden søgt løsninger for at komme videre, men dem affejer han fordi han er fornærmet. Han er jo ikke selv på nogen måder samarbejdsvillig, så hvorfor skal klubben stryge ham håret? Han vil jo kun blive klubben for sit brand, han er en selv uden om at blive degraderet til reality deltager!
En journalist fra AS, altså en Madrid avis. Alligevel kommentarer som Barca "vasker hænder".
Tanke gymnastikken herinde er imponerende.

MB KAN blive, og er i sin gode ret til det, men BØR smutte. Ingen kan tvinges når kontrakter er underskrevet
Barca
Han har en pointe, men det helt store spørgsmål er stadig, hvorfor Barca i sin tid fik den kæmpe hjerneblødning at give en spiller som Braithwaite en 4-årig aftale.
Barcelona kan da bare betale ham for de sidste 2 år af kontrakten og så ophæve den omgående? De er jo tydeligvis rige nok til at bruge pengene på køb af nye spillere.
Hvad er det for en vrøvlet artikel, at Brathwaite skal hjælpe Barca.
Barcelona har selv indgået en 4 årig kontrakt med spilleren, det forholder spilleren sig til og lever til fulde op til sine forpligtigelser, møder op til træning, står til trænerens rådighed m.m.
Hvis Barcelona er så vilde for at komme af med Brathwaite, knap 2 år for den oprindeligt udløber, ja så må de jo betale den bod som er restbeløbet for de sidste 2 år kontrakten løber, nu hvor det kun er Barcelona og ikke spilleren som er interesseret i at rive kontrakten i stykker.
Det er 100% Brathwaites gode ret og det gør ham ikke til et dårligere menneske.
Udefra set, kan man selvfølgelig godt undre sig lidt over at Brathwaite ikke tænker på sin chance for at blive en del af den danske VM trup til vinter, men igen, det er Martin Brathwaites helt eget valg og det er fuldstændig hans ret at prioritere som han gør.
AK1978
Hvad blander sådan en BLADSMØRER sig i det for? Er han blevet betalt for at skrive det af FCB??
De mangler penge til få godkendt de sidste nye spillere. Derfor vil de af med ham. Lad dem gå på røven den skandaleklub
annonce